Draagarmstellingen

(3)
Bent u op zoek naar de ideale oplossing voor de opberging van uw langgoed? Dan bent u bij Logistiekonline.nl aan het goede adres! Onze draagarmstellingen zijn stabiel en veilig, waardoor ze erg functioneel zijn voor de opberging van goederen. Deze stellingen zijn makkelijk te installeren en geven u een netjes gesorteerd overzicht van uw producten. De stabiele stelling is gemakkelijk uit te breiden, wanneer er behoefte ontstaat voor meer opslagruimte. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Laatste stuks -20%
Draagarmstelling 1000x500x2000mm incl. 4 draagarmen - gelakt
Draagarmstelling 1000x500x2000mm incl. 4 draagarmen - gelakt Art#: 54210
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  529,99423,99 513,03 Incl. btw
  Lees meer
  Laatste stuks -20%
  Draagarmstelling 1000x500x2500mm incl. 4 draagarmen - gelakt
  Draagarmstelling 1000x500x2500mm incl. 4 draagarmen - gelakt Art#: 54212
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   579,99463,99 561,43 Incl. btw
   Lees meer
   Laatste stuks -20%
   Draagarm voor draagarmstellingen 500mm diep - gelakt
   Draagarm voor draagarmstellingen 500mm diep - gelakt Art#: 54209
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    19,9915,99 19,35 Incl. btw
    Lees meer
    Pagina 1 van 1

    Draagarmstellingen online kopen

    Draagarmstelling van Logistiekonline zijn erg praktisch voor verschillende doeleinden. Voor het opbergen van producten en goederen zijn deze stellingen erg functioneel. De draagarmstellingen kunnen namelijk zowel in een magazijn als een schuur of garage gebruikt worden. Het correct installeren van deze specifieke stelling zorgt voor een stabiele en veilige stelling. Met de draagarmstelling kunt u gemakkelijk al uw spullen opbergen en netjes sorteren. Hierdoor houdt u altijd overzicht in welke producten u heeft. Bovendien staat alles met zo’n stelling veilig opgeborgen. De stellingen zijn gemakkelijk te installeren voor magazijn gebruik, maar ook voor de opslag in bijvoorbeeld bedrijfspanden, garages, archief, schuur en kantoor.  

    Draagarmstellingen installeren

    Wanneer u geen plaats meer heeft voor de spullen in uw magazijn of andere opslaglocatie, dan kunnen draagarmstelling de oplossing zijn. Deze stellingen zorgen namelijk voor een stabiele opslag. Bovendien zijn ze gemakkelijk uit te breiden met de stellingen uit ons assortiment. De stellingen hoort u wel met geschikt gereedschap te (de)monteren voor perfecte veiligheid tot in detail. Door een draagarmstelling te gebruiken heeft u snelle toegang tot artikelen. De draagarmen zijn per 100 mm verstelbaar en er zijn doordachte uitbreidingsopties mogelijk voor maatwerkoplossingen. Daarnaast is het erg eenvoudig om twee of meerdere stellingen later toe te voegen aan de bestaande stelling. De nieuwe stelling installeert u probleemloos aan de stelling die u al heeft staan.  

    Eigenschappen draagarmstellingen

    De draagarmstellingen van Logistiekonline zijn voorzien van goede kwaliteit. Daarnaast bieden ze een stabiele en daardoor veilige opslag voor al uw spullen. Hieronder noemen wij een aantal praktische eigenschappen op van deze stellingen:

    • tot 1450 kg aan draagvermogen
    • warmgewalste profielen
    • verstelbare draagarmen
    • gemakkelijk te verstellen

    Assortiment Logistiekonline

    De draagarmstelling uit ons assortiment zijn allemaal opgebouwd uit warmgewalste profielen IPE 120. Daarnaast zijn ze aan beide zijden geperforeerd. Hierdoor kan de stelling achteraf van een enkelzijdige stelling omgebouwd worden tot een dubbelzijdige stelling. U hoeft dan alleen de voet om te wisselen. Daarnaast zijn de draagarmen gemakkelijk te verstellen. Bovendien zijn de stellingen van Logistiekonline bestand tegen gewichten tot 175 kg per draagarm en kunnen totaal een draagvermogen van 1450 kg aan. Daarnaast is het mogelijk om bij Logistiekonline accessoires te kopen. Denk bijvoorbeeld aan een aanbouwstelling, verdeelgaas voor de achterwand of het uitbreiden van het totale aantal draagarmen in de stelling.  

    Mogelijke uitbreidingen

    Naast de standaard stellingen is het ook mogelijk om bij Logistiekonline aanbouwstellingen te kopen. Het assortiment van Logistiekonline is zo ingericht dat de draagarmstelling ten alle tijde uitgebreid kan worden. Hierdoor kunt u de stellingen moeiteloos uitbreiden zonder alles te demonteren. Wanneer u bijvoorbeeld meer spullen kwijt moet, is het eenvoudig om een extra stelling toe te voegen. U kunt tevens bij Logistiekonline terecht voor alle onderdelen en accessoires die nodig zijn bij het uitbreiden van de draagarmstellingen.