Isotherm bakken

(2)
Isotherm bakken kopen doet u eenvoudig bij logistiekonline. Isotherm bakken zijn bij uitstek geschikt voor het vervoer van bederfelijke producten zoals levensmiddelen of medicijnen. Is er een noodzaak dat deze producten gekoeld blijven tot ze hun eindbestemming hebben bereikt? Logistiekonline.nl heeft de juiste oplossing. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Isotherm voering 540x365x300 mm - voor distributiebak 65202
Isotherm voering 540x365x300 mm - voor distributiebak 65202Art#: 65202IB
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  36,9944,76 Incl. btw
  Lees meer
  Isotherm voering 540x365x340 mm - voor distributiebak 65203
  Isotherm voering 540x365x340 mm - voor distributiebak 65203Art#: 65203IB
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   39,9948,39 Incl. btw
   Lees meer
   Pagina 1 van 1

   Isotherm bakken en accessoires kopen

   Wanneer u bederfelijke producten zoals levensmiddelen of medicijnen snel en op een eenvoudige manier wil van de ene gekoelde omgeving naar de andere wil vervoeren, heeft Rotom de juiste producten voor u. Wij bieden namelijk isotherm bakken en toebehoren aan die u in deze situatie kan gebruiken. Zo tovert u met onze isotherm voering een reguliere kunststof bak in een handomdraai om in een handzaam middel om producten enkele uren gekoeld te kunnen houden en makkelijk te kunnen vervoeren.

   We bieden onder andere voeringen aan om dekselkisten beter te isoleren en dus voor langere tijd te kunnen koelen. Maak gebruik van deze optie voor vervoer van en naar een koelcel. Indien u de dekselkist of distributiekist verzegelt, vervoert u uw goederen niet alleen gekoeld maar ook meteen beveiligd. Hier vindt u de de dekselkist 60 liter en onze dekselkist 68 liter, waarvoor we beiden een isolerende, koelhoudende voering beschikbaar hebben.

   Verder bieden we ook een breed assortiment aan isotherm rolcontainers, indien u grotere hoeveelheden goederen koel wilt houden tijdens het transport.

   Contactinformatie

   Wilt u een grote oplage logistieke producten bestellen? Isotherm producten kopen bij LogistiekOnline is binnen een mum van tijd geregeld. U kunt de gewenste spullen direct online bestellen! Bovendien kunt u gerust contact opnemen indien u een offerte wilt.