Over Logistiekonline

Rolcontainers, pallets, kunststof bakken en andere logistieke middelen koopt u eenvoudig via Logistiekonline. Wij zijn dé e-commerce specialist in ladingdragers en bieden een ruim assortiment tegen zeer voordelige levertijden en prijzen.

Logistiekonline en Rotom

Logistiekonline maakt deel uit van de Rotom Groep. De Rotom Groep is internationaal actief met meer dan 30 vestigingen in 11 Europese landen, dagelijks zijn 500 enthousiaste medewerkers bezig met het faciliteren van logistieke middelen aan klanten in Europa. Door te bestellen bij Logistiekonline profiteert u van de inkoopkracht van de Rotom Groep en ontvangt u producten van goede kwaliteit. Bekijk onze begrippenlijst voor een volledig overzicht van logistieke middelen en trefwoorden waar wij goed in zijn.

Rotomrent, een waardevolle toevoeging aan de Rotom Groep sinds 2020, is een toonaangevende naam in de logistieke sector die duurzaamheid en de circulaire economie hoog in het vaandel draagt. Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp in de logistieke sector, en bij Rotomrent hebben we ons huur assortiment producten en diensten samengesteld met deze principes in gedachten.

De Rotom Groep is ruim 40 jaar actief op de Europese markt. Rotom heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Frankrijk, Denemarken, Engeland, Polen en Tsjechië. In de bovenstaande bedrijfsfilm laten we u zien wat de missie van Rotom is en waarom Rotom u kan helpen om uw supply chain te optimaliseren.

Door jarenlange samenwerking met onze klanten heeft Rotom veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van ontwikkeling. Onze producten en diensten zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant en bieden standaard verpakkingen en zijn direct beschikbaar in Europa. Het hoofdkantoor van Rotom Nederland BV is een moderne productielocatie in Son.

De productie vindt plaats op basis van de kwaliteitsnormen in overeenstemming met ISO 9001:2008. Onze kwaliteit wordt o.a. gecertificeerd door een EPAL licentie en een certificaat van de Wood Technology Institute welke recht geeft op fytosanitaire behandeling van houten verpakkingen IPPC (ISPM 15). Door onze jarenlange ervaring en internationale potentie, bieden wij onze klanten een brede selectie van producten en logistieke diensten met behoud van hoge kwaliteit en een gunstige prijs.


Rotom Nederland BV
Ekkersrijt 1428
5692 AK Son

T: +31 499 491034
F: +31 499 496260
E: [email protected]

KVK: 17059495