Heftafels en stapelaars

(2)
Heftafels en stapelaars kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline. Heftafels tillen zware goederen naar een geschikte hoogte voor bewerking. Stapelaars stapelen zware producten op een veilige manier op. De heftafels onderscheiden door verschillen in hefhoogte, draagvermogen, aantal pedaalslagen en oppervlakte van het platform. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Heftafels en stapelaars
Schaarheftafel 740x450 mm - 150 kg, rijdbaar
Schaarheftafel 740x450 mm - 150 kg, rijdbaarArt#: 75230
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  371,69449,74 Incl. btw
  Lees meer
  Schaarheftafel 855x500 mm - 500 kg, rijdbaar
  Schaarheftafel 855x500 mm - 500 kg, rijdbaarArt#: 75232
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   499,99604,99 Incl. btw
   Lees meer
   Pagina 1 van 1

   Heftafels en Stapelaars kopen

   Met een heftafel vervoert u zware producten op een ergonomisch verantwoorde manier in het magazijn of tijdens laden en lossen. Daarnaast krijgt u met de schaarheftafels van Logistiekonline uw zware ladingen op de meest geschikte hoogte voor bewerking. Met een stapelaar stapelt u deze zware producten op een veilige en nette manier op in uw magazijn. Zo kunnen u en uw werknemers of uw collega’s op een veilige manier aan het werk!

   Heeft u interesse in deze logistieke hulpmiddelen? Werp dan direct een blik op het bovenstaande assortiment. Daar vindt u alle heftafels en stapelaars die momenteel verkrijgbaar zijn bij Logistiekonline.

   Wat is een heftafel en waar heeft uw magazijn het voor nodig?

   Logistiekonline heeft verschillende heftafels op voorraad, waardoor er altijd wel een geschikt is voor uw kantoor. Onze heftafels zijn nagenoeg allemaal verrijdbaar. Hierdoor kunt u op een makkelijke en veilige manier allerlei zware producten verplaatsen. De heftafels verschillen onder andere in hefhoogte, draagvermogen, aantal pedaalslagen en oppervlakte van het platform. Bovendien hebben de schaarheftafels van Logistiekonline een hefhoogte tot wel 1300 millimeter. Qua maximaal draagvermogen variëren de heftafels tussen de 150 kilogram en 800 kilogram. 

   Twijfelt u welke heftafel het meest geschikt is voor uw magazijn? Aarzel niet om contact op te nemen met Logistiekonline. Onze deskundigen adviseren u graag.

   Wat is een stapelaar?

   Met een stapelaar – ook wel schaarhefwagen genoemd – lift u zware producten op verticale wijze om ze vervolgens veilig en ergonomisch verantwoord te vervoeren. Daarnaast stapelt u deze producten eenvoudig op. Stapelaars worden dan ook veelvuldig gebruikt voor het stapelen van pallets. Zo hoeft u uw lading niet per se van de pallet te halen voordat u het vervoert of verplaatst. Let wel op dat de pallets een open onderkant hebben, anders beschadigen ze. Onze stapelaars kunnen tot wel 1000 kilogram dragen en hebben een hefhoogte tot 1600 millimeter.

   Online stapelaars bestellen

   Bent u op zoek naar andere magazijnwagens? Bij Logistiekonline helpen we u ook graag aan onder andere steekwagens, plateauwagens en etagewagens. Twijfelt u over welke magazijnwagen u het beste kunt aanschaffen of heeft u andere vragen over een van onze logistieke hulpmiddelen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we proberen u zo goed mogelijk te helpen.

   Als u interesse heeft om pallets of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.