Euro pallets kopen met EPAL certificaat

(3)
EPAL Europallets kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline. Europallets met EPAL keurmerk hebben specifieke afmetingen en eigenschappen en zijn bijzonder geschikt voor zware ladingen. Ons assortiment Europallets voldoet aan de EPAL én ISPM15 kwaliteitsrichtlijnen, waardoor ze geschikt zijn voor veilig en langdurig gebruik. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Certificering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Euro pallets kopen met EPAL certificaat
Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, gebruikt
Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, gebruiktArt#: 11810U
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  11,1913,54 Incl. btw
  Lees meer
  Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, 1ste keus
  Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, 1ste keusArt#: 11820U
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   13,6916,56 Incl. btw
   Lees meer
   Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, nieuw
   Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, nieuwArt#: 11852HTKD
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    17,5021,18 Incl. btw
    Lees meer
    Pagina 1 van 1

    Europallets kopen met EPAL keurmerk

    Europallets met EPAL keurmerk zijn dé standaard in de logistieke sector. Heeft u nieuwe EPAL europallets nodig voor logistieke doeleinden? Dan bent u bij Logistiekonline aan het juiste adres. Europallets zijn de meest bekende en meest gebruikte pallets van Europa. Een EPAL europallet is een houten pallet met specifieke afmetingen en eigenschappen die door de European Pallet Association vastgelegd zijn.

    Assortiment Europallets

    Logistiekonline biedt 1ste keus EPAL Europallets, gebruikte EPAL Europallets en nieuwe EPAL Europallets aan. Al onze houten Europallets zijn geschikt voor een langdurige, veilige opslag en transport van al uw goederen en producten. Wij leveren nieuwe pallets die voldoen aan de kwaliteitsrichtlijnen van EPAL. Alle EPAL Europallets hebben een standaard afmeting van 1200x800 mm, uitgerust met 3 bruggen, beschikken over een draagvermogen tot 1500 kg en hebben 4 ingangen voor een heftruck. Omdat Europallets zijn gemaakt van dikke en stevige houten planken, zijn ze bijzonder geschikt voor zware ladingen die u met een heftruck moet vervoeren.

    Logistiekonline biedt naast Europallets met EPAL certificaat ook diverse andere euroformaat pallets van 1200x800 mm van zowel hout, kunststof als houtvezel.

    Online Europallets kopen

    Logistiekonline is de meest logische keuze qua webshop voor de logistieke sector. Wij hebben namelijk alle benodigdheden voor uw organisatie op één plek. Nieuwe pallets maar ook gebruikte pallets die nog functioneren zijn essentieel voor de transport. Daarom kunt u ze uiteraard kopen bij Logistiekonline.nl. Wij vinden het belangrijk dat de pallets van kwaliteit zijn en checken ze dan ook voordat ze de deur uit gaan. Naast dat u EPAL europallets of andere nieuwe pallets bij ons kunt kopen, hebben we ook palletranden en andere middelen en accessoires voor palletranden voor betere transport of opslag van producten en goederen.

    Gebruikte euro pallets kopen als collomodulair systeem

    Gebruikte euro pallets kopen is een goede en relatief goedkope aanvulling als uw supply chain werkt volgens het collomodulaire systeem. Door de buitenafmeting van gebruikte euro pallets passen deze hier goed in. Het collomodulaire systeem houdt in dat alle andere producten en verpakkingen zijn afgeleid van dezelfde basis afmeting van 300x200mm. Euro pallets kopen past daarom prima in dit systeem omdat de pallets een afmeting hebben van 1200x800mm en dat is precies 4 keer de afmeting 300x200mm. Met gebruikte euro pallets kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte als ze samen worden gebruikt met artikelen binnen het collomodulaire systeem.

    pallet formaat europallet blokpallet

    EPAL europallets bestellen online

    Als u interesse heeft om EPAL europallets of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.

    Hittebehandeling EPAL europallets verplicht voor export

    Gaat u de pallets gebruiken voor export buiten de Europese Unie? Dan moeten ze een hittebehandeling ondergaan zijn. In onze eigen droogkamers kunnen wij houten pallets een hittebehandeling geven conform de ISPM-15 richtlijn, zodat ze gebruikt kunnen worden voor export naar landen buiten de Europese Unie. Bent u geïnteresseerd in pallets die voldoen aan de eisen van de European Pallet Association en heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u meerdere pallets kopen? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte.

    Blogs over EPAL europallets en andere pallets

    Je komt alles te weten over europallets, hun toepassingen en eigenschappen door onderstaande blogs.

    FAQ

    1. Wat zijn europallets?
    Europallets zijn de meest bekende pallets ter wereld. Europallets hebben de meest gebruikte afmeting, deze is 1200x800mm. Europallets worden gemaakt volgens een certificering waardoor ze ook maatvast zijn. Alleen gecertificeerde bedrijven mogen Europallets maken of repareren. Lees voor meer informatie onze blog over de afmetingen en het gewicht van de Europallet.

    2. Wat is het EPAL certificaat?
    Het EPAL certificaat is een certificering die bedrijven kunnen krijgen van de EPAL vereniging. Met dit certificaat mogen bedrijven naast het verhandelen van EPAL europallets deze ook maken of repareren. Voor de reparatie van EPAL europallets is een ander certificaat vereist dan voor het maken van EPAL pallets. Iemand die gecertificeerd is voor het maken van EPAL pallets is niet vanzelfsprekend gecertificeerd voor de reparatie van EPAL pallets en andersom.

    3. Welke soorten europallets heeft Logistiekonline?
    Logistiekonline heeft 3 verschillende soorten europallets die voldoen aan de certificering van EPAL. Wij hebben de gebruikte EPAL europallets, dit is de goedkoopste variant en de minst nette afgewerkte europallet. Deze pallet kan bijvoorbeeld voor een deel uit nieuw en een deel uit gebruikt materiaal bestaan omdat wij deze gerepareerd hebben volgens de aan ons verleende EPAL certificering. De tweede keuze die wij aanbieden is de eerste keus gebruikte EPAL europallet, deze pallets is een gebruikte europallet die in zeer goede staat verkeerd en niet gerepareerd is. De derde keuze die we aanbieden is de nieuwe EPAL europallet, dit is vanzelfsprekend de europallet die er het beste uit ziet en van de beste kwaliteit is.