Europallets

(3)
Ons blog over de Europallet zet alle verschillen op een rij. De meest bekende pallets van Europa zijn EPAL Europallets. Deze pallets hebben specifieke afmetingen en eigenschappen, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor zware ladingen. De grote populariteit hebben Europallets te danken aan het feit dat ze makkelijk voor elkaar inwisselbaar zijn en dezelfde afmetingen en specificaties hebben. Ons assortiment Europallets voldoet aan de EPAL én ISPM-15 kwaliteitsrichtlijnen, waardoor ze geschikt zijn voor veilig en langdurig gebruik. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Beperkte voorraad
Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, gebruikt
Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, gebruiktArt#: 11810U
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  14,3817,40 Incl. btw
  Lees meer
  Beperkte voorraad
  Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, 1ste keus
  Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, 1ste keusArt#: 11820U
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   18,1321,94 Incl. btw
   Lees meer
   Beperkte voorraad
   Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, nieuw
   Europallet 1200x800x144 mm - EPAL, 1500 kg, nieuwArt#: 11852HTKD
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    26,8132,44 Incl. btw
    Lees meer
    Pagina 1 van 1

    Europallets voor transport en opslag, EPAL gecertificeerd

    Heb je nieuwe pallets nodig voor logistieke doeleinden? Dan ben je bij Logistiekonline.nl aan het juiste adres. Wij hebben onder andere pallets, kunststof pallets en EPAL Europallets. Euro pallets zijn de meest bekende en meest gebruikte pallets van Europa. Een Europallet is een houten pallet met specifieke afmetingen en eigenschappen die door de European Pallet Association vastgelegd zijn. In Europa zijn Europallets hierdoor de meest gebruikte pallets, omdat de afmetingen overal hetzelfde zijn en daardoor gemakkelijk te gebruiken en met elkaar te wisselen. De afmetingen zijn namelijk 1200 × 800 × 144 millimeter en de draaglast is 1500 kilogram.

    Heb je interesse in dit soort pallets? Bekijk dan gelijk het bovenstaande assortiment en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

    Assortiment Europallets

    Logistiekonline.nl biedt 1ste keus EPAL Europallets, gebruikte EPAL Europallets en nieuwe EPAL Europallets aan. Al onze houten Europallets zijn geschikt voor een langdurige, veilige opslag en transport van al uw goederen en producten. Wij leveren nieuwe pallets die voldoen aan de kwaliteitsrichtlijnen van EPAL. Alle Epal Europallets hebben een standaard afmeting van 1200 x 800 mm, uitgerust met 3 bruggen, beschikken over een draagvermogen tot 1.500 kilogram en hebben 4 ingangen voor een heftruck. Omdat Euro pallets zijn gemaakt van dikke en stevige houten planken, zijn ze bijzonder geschikt voor zware ladingen die u met een heftruck moet vervoeren.

    Hittebehandeling verplicht voor export

    Ga je de pallets gebruiken voor export buiten de Europese Unie? Dan moeten ze een hittebehandeling ondergaan zijn. In onze eigen droogkamers kunnen wij houten pallets een hittebehandeling geven conform de ISPM-15 richtlijn, zodat ze gebruikt kunnen worden voor export naar landen buiten de Europese Unie. Ben je geïnteresseerd in pallets die voldoen aan de eisen van de European Pallet Association en heb je behoefte aan meer informatie of wil je meerdere pallets kopen? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte.

    Online Europallets kopen

    Logistiekonline.nl is de meest logische keuze qua webshop voor de logistieke sector. Wij hebben namelijk alle benodigdheden voor jouw organisatie op één plek. Nieuwe pallets maar ook gebruikte pallets die nog functioneren zijn essentieel voor de transport. Daarom kun je ze uiteraard kopen bij Logistiekonline.nl. Wij vinden het belangrijk dat de pallets van kwaliteit zijn en checken ze dan ook voordat ze de deur uit gaan. Naast dat je Europallets bij ons kunt kopen, hebben we ook palletranden en accessoires voor betere transport of opslag van producten en goederen.