Rolcontainers 4-heks

(2)
Hebben uw producten extra bescherming nodig, of is er een grote kans dat ze omvallen tijdens transport? Dan kunt u het beste kiezen voor onze rolcontainers met 4 hekken; deze bieden extra veiligheid doordat de binnen liggende producten compleet worden afgeschermd. De duurzame rolcontainers 4-heks beschikken over een half neerklapbaar voorhek, wat het extra makkelijk maakt om lager gelegen producten uit te laden. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Certificering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Rolcontainer 4-heks insteekhekken, 810x720x1620 mm
Rolcontainer 4-heks insteekhekken, 810x720x1620 mmArt#: 48288
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  178,24215,67 Incl. btw
  Lees meer
  Rolcontainer 4-heks klemhekken, 810x680x1680 mm
  Rolcontainer 4-heks klemhekken, 810x680x1680 mmArt#: 48240
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   183,99222,63 Incl. btw
   Lees meer
   Pagina 1 van 1

   Rolcontainers 4-heks online kopen

   De Rotom Groep heeft al meer dan 30 jaar ervaringen met rolcontainers en die tijd hebben we voor vele duizenden klanten bewezen een betrouwbare partner te zijn wanneer het op intern transport of interne opslag aan komt. 

   Waarom rolcontainers 4-heks kopen

   Wanneer je producten hebt die extra bescherming nodig hebben, of wanneer je grotere en zwaardere goederen wil vervoeren die een grotere kans hebben om te vallen, kun je het best kiezen voor een rolcontainers met 4 hekken. Deze 4-heks rolcontainers bieden extra veiligheid die rolcontainers met minder hekken niet bieden, door de binnen liggende producten compleet af te schermen.

   Verder kun je de containers ook makkelijker vol laden met goederen, zoals dus bulkgoederen, doordat alle ruimte in de container compleet benut kan worden, zonder het gevaar dat goederen tijdens intern transport of tijdens vrachtvervoer uit de container vallen.

   Varianten rolcontainers 4-heks

   Wij leveren robuuste 4-heks rolcontainers in onder andere in een uitvoering met insteekhekken en een elektrolytisch verzinkte afwerking,  Dankzij deze afwerking is deze 4-heks rolcontainer (product nummer 48288) meer roestwerend en duurzamer in gebruik.

   Ook hebben we een 4-heks rolcontainer in een uitvoering met klemhekken en een thermisch verzinkte afwerking. Deze thermisch verzinkte 4-heks rolcontainer (productnummer 48240) is dankzij deze hoogwaardige afwerking zeer roestwerend en kan bijvoorbeeld buiten in de regen staan, zonder dat deze gaat roesten. Verder zorgen de klemhekken voor groot gebruikersgemak, doordat deze makkelijk en snel met de voet lost te maken zijn.

   Verder beschikken beide rolcontainers over een half neerklapbaar voorhek, wat het extra makkelijk maakt om lager gelegen producten uit te laden. Dit maakt de rolcontainers veelzijdiger in gebruik en bijvoorbeeld ook geschikt voor order picking.

   Meer informatie aanschaf rolcontainers

   Wilt u nog meer te weten komen over kunststof palletranden en hoe deze het palletgebruik kunnen optimaliseren? Dan verwijzen wij je graag naar onze blog 'Rolcontainerwielen - tips bij aanschaf'.

   Online rolcontainers bestellen

   Als je interesse hebt om rolcontainers of andere ladingdragers te kopen, kun je deze direct op onze webshop bestellen. Mocht je vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via i[email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.