Palletwagens en pompwagens

(3)
Palletwagens en pompwagens kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline. Palletwagens bieden wij met verschillende draagvermogens en vorklengtes. Bij palletwagens is het doel: verplaatsen van goederen en het personeel ontlasten. Enkele palletwagens beschikken over een extra eigenschap, bijvoorbeeld een ingebouwde weegschaal. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Palletwagens en pompwagens
Palletwagen 1150x550 mm - PU wielen, 2500 kg
Palletwagen 1150x550 mm - PU wielen, 2500 kgArt#: 75202
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  285,00344,85 Incl. btw
  Lees meer
  Palletwagen 1150x550 mm - PU wielen, 3000 kg
  Palletwagen 1150x550 mm - PU wielen, 3000 kgArt#: 75203
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   299,00361,79 Incl. btw
   Lees meer
   Palletwagen 1800x540 mm - PU wielen, 2000 kg, lange vork
   Palletwagen 1800x540 mm - PU wielen, 2000 kg, lange vorkArt#: 75205
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    802,11970,55 Incl. btw
    Lees meer
    Pagina 1 van 1

    Palletwagens/ pompwagens kopen voor intern transport

    Palletwagens zoals u deze vind in ons assortiment zijn bekend onder diverse namen: pompwagen, palletwagens, handpalletwagen, pompkar, palletkar, pallettrucks of transpallet. Ze zijn in ieder geval erg belangrijk voor het interne logistieke proces van magazijnen, distributiecentra en de detailhandel. Wij leveren verschillende modellen palletwagens en pompkarren om uw interne transport efficiënter te laten verlopen. Onze palletwagens onderscheiden zich van elkaar op het gebied van draagvermogen, vorklengte en wielsoorten. Hierdoor komt binnen ons assortiment het doel van een palletwagen centraal te staan: het optillen en verplaatsen van goederen in een magazijn, vrachtwagen, werkplaats of winkel. Een palletwagen maakt intern transport makkelijker, sneller maar bovenal efficiënter. Palletwagens zijn geschikt voor vrijwel alle pallets waaronder europallets, blokpallets en onze zeer voordelige gebruikte pallets.

    Onze krachtige pompwagens voldoen aan alle ergonomische eisen en zijn tegelijk eenvoudig en duurzaam in het gebruik, dit omdat wij door onze ervaring weten dat ergonomie een belangrijke rol speelt in uw magazijn of werkplaats zodat uw personeel gezond blijft. Een palletwagen of pompkar is handig als hulpmiddel om veilig voorraden in bulk op te tillen en te verplaatsen. U of uw personeel laat een pallettruck al het zware draagwerk uitvoeren en werkt zelf op de juiste hoogte, comfortabel met een rechte rug bijvoorbeeld.

    Allerlei soorten en varianten palletwagens en handpalletwagens

    Er zijn diverse soorten pompwagens te koop. Onze meest populaire palletwagens en pompkarren staan hieronder voor u op een rij:

    • Palletwagen handmatig: al onze palletwagens zijn voorzien van 3 standen (heffen, neutraal, dalen) en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Daarnaast is een palletwagen compacter en lichter dan elektrische modellen. De voordelen hiervan zijn: handiger in kleine ruimtes, zoals een magazijn vol pallets, een winkel, werkplaats of vrachtwagen die op locatie komt leveren. Een palletwagen is dus vooral interessant wanneer de transportafstanden kort zijn of u de pompkar bijvoorbeeld meeneemt naar een (onbekende) aflever locatie. Let hierbij op het maximale gewicht dat de palletwagen kan hanteren en de doorgang-breedte van sommige locaties. 
    • Hoogheffende pompwagen: met onze hoogheffende pompwagen stimuleert u werken in een goede houding zonder extra lichamelijke belasting bij uw personeel. De goederen kunnen namelijk op een ergonomische werkhoogte geplaatst worden. Zo past uw pompwagen perfect bij de werkzaamheden die uw personeel moet uitvoeren.
    • Palletwagen met weegschaal: om tijd te besparen en precies te kunnen laden wat betreft gewicht, biedt Logistiekonline ook een pompkar met geïntegreerde weegschaal. Als u deze palletwagen gebruikt is het niet nodig om de pallets te verplaatsen naar een vaste weegschaal. Zo bespaart u veel doorlooptijd omdat u direct kunt zien hoe zwaar uw lading is.

    Keuzehulp voor de aanschaf van een palletwagen uit ons assortiment

    zoals u ziet hebben wij verschillende soorten palletwagens in ons assortiment. Maar welke is nu geschikt voor uw bedrijf? Wij helpen u graag op weg naar efficiënter intern transport met onderstaande keuzehulp:

    • Draagvermogen: dit is de eerste belangrijke afweging voor want waar gaat u de pallettruck of handpalletwagen voor inzetten? De palletwagens op www.logistiekonline.nl hebben een minimaal draagvermogen van 2000 kilogram en maximaal 2500 kilogram;
    • Ergonomie: wordt de handpalletwagen dagelijks in gebruikt genomen? Of met veel repeterende handelingen, zoals in een moderne supply chain? Kies dan voor een ergonomische palletwagen zoals de hoogheffende pompkar of de pompwagen met weegschaal;
    • Materiaal wielen: gaat u de palletwagen binnen of buiten gebruiken? Het materiaal van de wielen is belangrijk. Wanneer u de palletwagen veelal buiten zal gebruiken is het van belang dat u kiest voor zachtere PU (polyurethaan) wielen omwille van het comfort, want dit geeft een geruisloze en geringe rolweerstand. Kies voor nylon wielen als u chemische bestendigheid nodig heeft. Een palletwagen heeft de juiste wielen nodig om optimaal naar uw wensen te kunnen presteren. De keuze van enkele wielen is met name interessant voor gebruik op gladde vloeren en bij kleine draaicirkels.  Volrubber wielen zijn geruisloos, comfortabel en voorzien van een zacht loopvlak
    • Toepassing: palletwagens zijn voor verschillende industrieën interessant. Het eerste waar u aan denkt is natuurlijk een magazijn, werkplaats, winkel of vrachtwagen met laadklep. Maar denk bij deze onze pallettrucks ook zeker aan de voedingsindustrie of de farmaceutische industrie. Zelfs in de meubelsector of bouwmarkten hebben palletwagens ook een meerwaarde voor de verplaatsing van goederen;
    • Vorklengte: kortere vorken zijn ideaal voor situaties waar er sprake is van een beperkte draaicirkel, zoals voor gebruik in vrachtwagens of kleine magazijngangen. Lange vorken zijn ideaal om meerdere pallets of rolcontainers in eens op te kunnen tillen en te verplaatsen. Het is verstandig om te kiezen voor dubbele vorkwielen zodat u eenvoudig over de latten van de pallets kunt rijden en drempels of andere obstakels beter kunt nemen. Puntvormige maar afgeronde vorken zoals wij deze in ons assortiment hebben zorgen voor een eenvoudige pallet-insteek;
    • Formaat: uiteraard speelt ook de hefhoogte van een pallettruck een rol in uw aankoopproces. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden zoals sorteren, orderpicken, distribueren of uitleveren van goederen waarbij het praktisch is om artikelen op een geschikte hoogte te kunnen plaatsen.

    Kortom zoals u ziet bepaald de toepassing van de palletwagen uiteindelijk de keuze, als u dit helder in beeld heeft kunt u makkelijker uw keuze maken en kunnen wij u nog beter adviseren.

    Palletwagens kopen? Logistiekonline is dé Specialist.

    Heeft u een handpalletwagen nodig en zou u deze graag online willen kopen? Bekijk op deze pagina ons volledige assortiment en bestel hem vandaag nog makkelijk en snel online. Wij leveren vanuit voorraad zonder extra transportkosten en op werkdagen voor 12.00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Wilt u liever meer informatie of advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op, de klantenservice van Logistiekonline staat voor u klaar.

    Online palletwagens bestellen

    Als u interesse heeft om palletwagens, pompwagens of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.