Corletten en meubelkarren

(10)
Corletten, ook wel meubelkarren genoemd, zijn ideaal voor de transport van meubels en artikelen met een groot volume. De karren hebben een draagvermogen van 600 of 800 kg. Bovendien kunnen de corletten tijdens retourtransport eenvoudig in elkaar geklapt en genest worden in een L-vorm. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Corletten en meubelkarren
Pagina 1 van 1

Corletten en meubelkarren kopen

Bij Logistiekonline bieden we verschillende oplossingen om meubels (of andere artikelen met een groot volume) op te slaan en te transporteren. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze corletten, ruime transportkarren die gestapeld kunnen worden in geval van opslag, maar ook voor intern transport kunnen zorgen in een magazijn. De corletten bieden bescherming aan gevoelige en waardevolle goederen, zoals banken of stoelen.

Corletten zijn een mooie oplossing voor goederen die niet makkelijk op een pallet passen. Bijkomend voordeel is dat wanneer de goederen (dit kunnen meubelen zoals banken of stoelen zijn, maar ook dozen, of andere artikelen van groot volume) eenmaal op een corlette staan er geen hulpmiddelen zoals palletwagens meer nodig zijn om ze intern binnen een magazijn te vervoeren.

De universeel corletten zijn speciaal bedoeld voor vervoer in een vrachtwagen, waar ze twee aan twee in de breedte tegen elkaar kunnen worden gezet voor extra stabiliteit. Deze corletten kunnen dus eerst als opslag in een magazijn gebruikt worden, waar ze tot 3 hoog gestapeld kunnen worden, daarna als intern vervoer in het magazijn en daarna op transport in een vrachtwagen, zonder dat de goederen over gestapeld hoeven worden.

Corletten voor transport en opslag 

Corletten bieden bescherming aan gevoelige en waardevolle goederen. De opslagrolcontainers worden vaak gebruikt in de meubelbranche, maar kunnen ook ingezet worden in bijvoorbeeld de post- en pakkettenbranche. Deze containers zijn veelzijdig en ruimtebesparend. Leeg of tijdens (retour)transport kunnen de corletten namelijk gemakkelijk ingeklapt worden en worden genest in een L-vorm. Bovendien kunt u door de speciaal gevormde zijframes meerdere corletten op elkaar stapelen binnen uw magazijn. 

Specificaties corletten

Logistiekonline levert corletten in diverse soorten en maten. De lengte van de opslagrolcontainers loopt uiteen van 1200 mm tot 2500 mm en breedte loopt van 800 mm tot 1150 mm. De hoogte varieert tussen 1800 mm en 1850 mm. Het laadvermogen van de corletten bedraagt 600 of 800 kilogram. 

Productaanbod containers

Ons productaanbod beperkt zich niet tot corletten, bent u opzoek naar een andere variant rolcontainer? Logistiekonline levert ook antidiefstal rolcontainers voor diefstal gevoelige producten of bijvoorbeeld wasserij rolcontainers voor in hotels en de gezondheidszorg. Bekijk hier ons complete en uitgebreide assortiment rolcontainers.  

Meer informatie over rolcontainers

Wilt je meer te weten komen over waar je op moet letten bij het kopen van een rolcontainer? Dan verwijzen wij je graag naar onze blog: Waar let je op bij aanschaf van een rolcontainer?

Wij helpen u graag verder

Heeft u toch niet helemaal gevonden wat u zoekt? Geen probleem! Wij kijken graag mee naar oplossingen voor uw logistieke proces, omdat wij een servicegerichte organisatie zijn. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor vragen en of opmerkingen.

Online rolcontainers bestellen

Als u interesse heeft om rolcontainers of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.