Vouwkratten kopen bij Logistiekonline

(7)
Vouwkratten kopen bij Logistiekonline biedt materiaal dat wel tegen een stootje kan. Vouwkratten zijn erg handig in gebruik tijdens transport of opslag in uw magazijn, werkplaats of kantoor. Inklappen van deze vouwkratten gaat moeiteloos en snel. Zo zijn onze vouwkratten altijd paraat voor toepassingen tijdens transport en opslag. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Vouwkratten kopen bij Logistiekonline
Vouwkrat 400x300x163 mm - 15.8L, inklapbaar, geperforeerd
Vouwkrat 400x300x163 mm - 15.8L, inklapbaar, geperforeerdArt#: 62005
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  12,2514,82 Incl. btw
  Lees meer
  Vouwkrat 396x297x214 mm - 18L , inklapbaar, gesloten
  Vouwkrat 396x297x214 mm - 18L , inklapbaar, geslotenArt#: 64626
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   15,5018,76 Incl. btw
   Lees meer
   Vouwkrat Matador 530x370x280 mm - 46L, inklapbaar, geperforeerd
   Vouwkrat Matador 530x370x280 mm - 46L, inklapbaar, geperforeerdArt#: 74356
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    27,5033,28 Incl. btw
    Lees meer
    Vouwkrat 594x396x214 mm - 39L, inklapbaar, gesloten
    Vouwkrat 594x396x214 mm - 39L, inklapbaar, geslotenArt#: 64629
     (lxbxh)
     Draagvermogen:
     25,0030,25 Incl. btw
     Lees meer
     Vouwkrat 600x400x221 mm - 40L, inklapbaar, gesloten
     Vouwkrat 600x400x221 mm - 40L, inklapbaar, geslotenArt#: 64628
      (lxbxh)
      Draagvermogen:
      22,0026,62 Incl. btw
      Lees meer
      Vouwkrat 600x400x320 mm - 59L, inklapbaar, gesloten
      Vouwkrat 600x400x320 mm - 59L, inklapbaar, geslotenArt#: 64624
       (lxbxh)
       Draagvermogen:
       24,0029,04 Incl. btw
       Lees meer
       Distributiebak 600x400x320 mm - 59L, inklapbaar
       Distributiebak 600x400x320 mm - 59L, inklapbaarArt#: 64625
        (lxbxh)
        Draagvermogen:
        28,0033,88 Incl. btw
        Lees meer
        Pagina 1 van 1

        Vouwkratten en inklapbare kratten kopen

        De vouwkratten in het assortiment van Logistiek Online, veelal Euronorm kratten, zijn voornamelijk bedoeld voor industrieel gebruik. Daarom worden deze opvouwbare kratten ook wel inklapbare bakken genoemd. Ze zijn namelijk wat robuuster en kunnen beter tegen een stootje. Hierdoor zijn deze vouwkratten bijzonder handig voor transport of opslag in uw magazijn, werkplaats of kantoor. Voor allerlei soorten opvouwbare kratten bent u bij Logistiek Online aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment.

        Vouwkratten zijn voor elke branche

        Logistiekonline is de enige totaal aanbieder van logistiek hulpmiddelen. Daarom vindt u bij ons moeiteloos de juiste vouwkratten voor uw branche. Zo hebben wij industriële vouwkratten, inklapbare bakken voor transport, inklapbare kratten met deksel en boodschappenkratten. Hierdoor kunt u eenvoudig de beste vouwkrat selecteren voor de werkzaamheden binnen uw branche. Alleen zo’n grote totaal aanbieder van logistieke middelen zoals Logistiek Online kan dit garanderen. Ook voor andere kratten zoals kunststof bakken en metaal boxen bent u bij ons aan het juiste adres.

        Vouwkratten zijn makkelijk in gebruik

        Zoals u ziet komen vouwkratten voor in veel verschillende uitvoeringen. Wanneer u ervoor kiest om de opvouwbare kratten bij Logistiekonline te bestellen, dan kunt u erop rekenen dat de werking van alle kratten vrijwel hetzelfde is. Zo zit er op de korte wanden een vergrendeling. Wanneer u deze indrukt, dan is de vouwkrat eenvoudig in te klappen. Dat is natuurlijk wel zo praktisch als u snel en moeiteloos de vouwkratten wilt gebruiken in logistieke processen.

        Daarnaast is de manier waarop de vouwkratten scharnieren tevens over het algemeen hetzelfde. In het assortiment van Logistiek Online komt het voornamelijk voor dat de vouwkrat op de bodem een scharnier heeft. Er zijn echter ook exemplaren te vinden  in ons aanbod die zowel aan de bovenrand als aan de bodem scharnieren. Dit is bijvoorbeeld gebruikelijk bij een boodschappenkrat en bij een vouwkrat met deksel. Kortom, de vouwkratten van Logistiek Online hebben stuk voor stuk een duidelijke werking.

        Vouwkratten online kopen

        Het inslaan of kopen van logistieke middelen kan vandaag de dag zeer eenvoudig online. Vouwkratten kopen doet u natuurlijk met een bepaald doel voor ogen. Daarom is het wel zo belangrijk dat u goed kijkt naar de specificaties wanneer u online opvouwbare kratten bestelt. Zo vindt u bij ons kratten met een inhoud tot 59L. Daarnaast hebben de meeste opvouwbare kunststof kratten in ons assortiment een geheel open constructie. Uiteraard zijn er ook varianten met gesloten wanden verkrijgbaar bij Logistiekonline. Alle opvouwbare kratten en inklapbare bakken zijn voorzien van stevige en gebruiksvriendelijke handgrepen. Een handig en duurzaam klapmechanisme zorgt ervoor dat u de kratten steeds opnieuw kunt ontvouwen en inklappen, afhankelijk van uw behoefte. 

        Meer over vouwkratten en inklapbare kratten weten?

        Kunststof bakken bestaan in meer soorten dan we op kunnen sommen. Precies vinden wat je zoekt wordt op deze manier echt een uitdaging waarbij we graag helpen. Lees het blog over vouwkratten en kunststof bakken aan de hand van ons uitgebreide assortiment.

        Online vouwkratten of andere kunststof bakken bestellen

        Als u interesse heeft om kunststof bakken of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.

        FAQ

        1. Wat zijn vouwkratten?
        Vouwkratten, die ook wel inklapbare kratten worden genoemd, zijn kunststof kratten die we in het dagelijkse leven kennen als boodschappenkrat. Echter zijn de reguliere boodschappen kratten niet zo sterk en duurzaam als de voornamelijk industriële vouwkratten die we bij Logistiekonline verkopen. Onze inklapbare kratten zijn, op een enkel model na dat zeer vergelijkbaar is met de traditionele boodschappen krat, uitermate geschikt voor dagelijks industrieel gebruik.

        2. Waarom inklapbare kratten kopen?
        Inklapbare kratten kopen is interessant voor bedrijven die regelmatig met lege kratten te maken hebben als retourtransport. De reden hiervoor is dat je heel veel lege vouwkratten kunt vervoeren als ze ingeklapt gestapeld worden. Daarnaast is het interessant voor kleinere bedrijven die niet met grote vrachtwagens onderweg zijn om producten te vervoeren of te bezorgen omdat deze kratten zeer handzaam, gebruiksvriendelijk en ruimte besparend zijn.

        3. Welke soorten vouwkratten en inklapbare kratten heeft Logistiekonline?
        Logistiekonline heeft diverse soorten vouwkratten variërend van de traditionele boodschappenkrat tot robuuste, en daardoor duurzame, industriële inklapbare kratten. De maten en uitvoeringen variëren van 400x300 mm tot 600x400 mm. Binnen deze variatie aan maten is er nog een extra onderverdeling gemaakt tussen bakken met deksel, verstevigde bodem of wanden en hout look kratten die uitstekend kunnen dienen als winkeldisplay.