Gitterboxen

(3)
Gitterboxen kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline.nl. Gitterboxen gebruikt u voor verschillende doeleinden en zijn geschikt voor internationale pooling omdat ze voldoen aan de UIC norm 435-3. Aan de voorzijde van de box zit een handige grijpopening. De gitterboxen zijn stapelbaar, veilig, stabiel en u houdt altijd zicht op uw product. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Certificering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Gitterboxen
Duurzame keuze
Gitterbox DIN 1240x835x970 mm - UIC Norm 435-3, gebruikt
Gitterbox DIN 1240x835x970 mm - UIC Norm 435-3, gebruiktArt#: 70000U
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  155,00187,55 Incl. btw
  Lees meer
  Gitterbox DIN 1240x835x970 mm - UIC Norm 435-3
  Gitterbox DIN 1240x835x970 mm - UIC Norm 435-3Art#: 75000
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   225,00272,25 Incl. btw
   Lees meer
   Gitterbox 1240x830x970 mm - inklapbaar
   Gitterbox 1240x830x970 mm - inklapbaarArt#: 75020
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    319,00385,99 Incl. btw
    Lees meer
    Pagina 1 van 1

    Gitterboxen kopen voor transport en opslag

    Gitterboxen zijn metalen draadcontainers. Deze boxen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Vaak gebruiken bedrijven deze boxen vooral als opslagboxen voor producten en goederen. De gitterboxen zijn van staal en kunnen gemakkelijk worden gestapeld. Door de handige opening aan de voorkant van de box, is het mogelijk om de gitterbox eenvoudig te vullen of leeg te halen. Ook wanneer de boxen gestapeld zijn, is het mogelijk om producten aan te vullen of weer leeg te halen. De gitterbox heeft een houten vloer met stalen profielen. Deze boxen worden voornamelijk gebruikt om zware items in op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen en componenten voor de fabricage voor auto’s. De boxen zorgen voor meer ruimte in uw magazijn. Hierdoor houdt u automatisch meer ruimte over.  

    Voorraad altijd zichtbaar

    Doordat de gitterboxen van metaaldraad zijn gemaakt, kunt u altijd zien hoeveel er nog in de box ligt. Hierdoor wordt het nog makkelijker als u de voorraad wil checken. U hoeft namelijk niets eruit te halen. Ook als er een aantal gitterboxen op elkaar gestapeld zijn, is het geen probleem om de voorraad te checken. Door het stapelen van de boxen creëert u meer ruimte in het magazijn en kunt u probleemloos producten groeperen. Hierbij houdt u altijd het overzicht van de producten en zijn alle producten en goederen veilig opgeslagen.  

    Eigenschappen gitterboxen

    De gitterboxen van Logistiekonline zijn voorzien van uitstekende kwaliteit. Hierdoor zijn de boxen erg stabiel en veilig voor opslag van spullen in uw magazijn. Bij Logistiekonline is het mogelijk om meerdere boxen aan te schaffen zodat deze gemakkelijk gestapeld kunnen worden. Dit is ideaal als u meer ruimte wilt creëren. Met deze boxen bouwt u namelijk de hoogte in. Zo maakt u optimaal gebruik van uw vloeroppervlakte. Hieronder noemen wij nog een aantal andere praktische eigenschappen:

    • Praktisch ontwerp
    • Pooling mogelijk
    • Houten vloer
    • Bodem met verwijderbare stempelvoet
    • Ideaal voor opslag zware items

    Verschillende soorten gitterboxen

    Gitterboxen zijn bij Logistiekonline verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Let hierbij altijd op welk formaat box het beste bij u en uw werkzaamheden past. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die de box inneemt in het magazijn. Ook wanneer u meerdere boxen wilt gaan stapelen, is het belangrijk dat u dezelfde maten koopt. Dit zorgt ervoor dat de gitterboxen stabiel blijven. Alle boxen van Logistiekonline zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo zorgen de metalen draden ervoor dat de goederen goed en veilig in de box blijven zitten. De houten vloer zorgt er vervolgens voor dat de producten niet zullen beschadigen.  

    Assortiment Logistiekonline

    Het assortiment van Logistiekonline is erg groot. Dat zorgt ervoor dat u altijd de beste logistieke middelen bestelt bij ons. Zo hebben alle boxen in ons aanbod de beste kwaliteit. Bij Logistiekonline bent u altijd aan het juiste adres voor degelijke en betrouwbare logistieke middelen. Zo zorgen de boxen voor een veilige en probleemloze opslag van al uw spullen en goederen. Bovendien zijn de boxen goed te gebruiken in magazijnen of andere opslagplaatsen. Kortom, voor ieder bedrijf is er wel een passende gitterbox te vinden bij ons.

    Online gitterboxen bestellen

    Als u interesse heeft om gitterboxen of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.