Opvouwbare palletboxen

(4)
Vouwbare palletboxen kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline. Vouwbare palletboxen zijn zeer efficiënt in gebruik tijdens retourtransport en opslag. Deze palletboxen zijn stapelbaar en leverbaar met scharnierende klapramen. Daarnaast kunnen vouwbare palletboxen voorzien worden van deksels om de inhoud af te schermen. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Opvouwbare palletboxen
Nieuw Product
Palletbox - 1200x800x790mm, PE/PP, opvouwbaar
Palletbox - 1200x800x790mm, PE/PP, opvouwbaarArt#: 61194
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  199,95241,94 Incl. btw
  Lees meer
  Palletbox 820x620x635 mm - 201L, opvouwbaar
  Palletbox 820x620x635 mm - 201L, opvouwbaarArt#: 61096
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   144,25174,54 Incl. btw
   Lees meer
   Palletbox 1220x820x928 mm - 630L, opvouwbaar
   Palletbox 1220x820x928 mm - 630L, opvouwbaarArt#: 61091
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    222,35269,04 Incl. btw
    Lees meer
    Palletbox 1227x1027x965 mm - 815L, vouwbaar, met klapdeur
    Palletbox 1227x1027x965 mm - 815L, vouwbaar, met klapdeurArt#: 61191
     (lxbxh)
     Draagvermogen:
     249,00301,29 Incl. btw
     Lees meer
     Pagina 1 van 1

     Opvouwbare palletbox kopen

     U bent bij Logistiekonline aan het juiste adres om kosten te besparen en uw logistieke proces te stroomlijnen. Wij voeren een breed assortiment hulpmiddelen, geschikt voor iedere logistieke situatie. Onze hulpmiddelen kennen ieder hun eigen toepassing. Zo kunnen vouwbare palletboxen het verschil voor u maken wanneer u een klein magazijn heeft en kosten wilt besparen op retourtransport. In tegenstelling tot gewone kunststof bakken of vaste palletboxen kunt u deze boxen eenvoudig opvouwen om zo efficiënt op te bergen. En dat is nog niet alles. Lees hieronder alles over dit type palletboxen.

     Kenmerken opvouwbare palletboxen

     Opvouwbare palletboxen vormen een goed alternatief voor vaste palletboxen. U kunt hiermee gemakkelijk besparen op uw opslag en transport in de vorm van ruimte en kosten. Vouwbare palletboxen bieden dezelfde stevigheid als vaste palletboxen, zijn duurzaam te gebruiken en kunnen prima worden gestapeld. Na gebruik vouwt u de palletbox simpelweg in. Ze zijn lichtgewicht en makkelijk in gebruik. Verder belangrijke kenmerken zijn zaken als het draagvermogen en de uitvoering van de palletbox in kwestie. Alle vouwbare palletboxen die verkrijgbaar zijn bij Logistiekonline zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardig kwaliteit kunststof.

     Diverse opvouwbare palletboxen

     Logistiekonline levert vouwbare palletboxen in diverse standaardafmetingen, gemaakt van virgin materiaal en van gerecycled kunststof. Onze vouwbare palletboxen op sledes of poten en zijn verkrijgbaar met of zonder scharnierende klapramen of kleppen. Daarnaast vindt u bij ons ook deksels om uw opvouwbare palletboxen af te sluiten en stabieler te maken tijdens vervoer. Onze vouwbare palletboxen zijn milieuvriendelijk geproduceerd, meermaals te gebruiken en te recyclen. Logistiek Online draagt zorg voor uw logistieke processen, door deze soepel en efficiënt te verdelen.

     Voordelen van deze logistieke hulpmiddelen

     Logistiekonline heeft een assortiment van zeer uiteenlopende producten. Hierdoor is er altijd wel een logistiek hulpmiddel te vinden dat perfect aansluit bij uw toepassingen. Zie ook onze inklapbare kunststof palletboxen. Verder hebben kunststof bakken en vouwbare palletboxen diverse voordelen die interessant voor u kunnen zijn. Met dank aan de duurzame materialen waar onze palletbakken van zijn gemaakt hebben ze een lange levensduur. Deze zijn stevig, kunnen tegen een stootje en hebben een groot draagvermogen. Neem bij grotere hoeveelheden vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of bestel direct online via onze webshop.

     Online palletboxen of andere kunststof bakken bestellen

     Als u interesse heeft om kunststof bakken of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.

     FAQ

     1. Wat zijn opvouwbare palletboxen?
     Opvouwbare palletboxen zijn palletbakken waarbij de wanden gemaakt worden van kanaalplaat kunststof. Door de toepassing van deze materiaalsoort zijn de wanden lichtgewicht en kunnen ze opgevouwen worden tot relatief kleine pakketten. Deze kanaalplaat kunststof wanden worden in een kunststof palletdek gezet en dan leg je er de bijgeleverde deksel op om de palletbox compleet te maken.

     2. Waarom opvouwbare kunststof palletboxen kopen?
     Met name voor retourtransport of het in opslag zetten van de palletboxen als ze niet in gebruik zijn maakt het zeer interessant om met dit soort palletboxen te werken. Andere belangrijke voordelen waarom opvouwbare palletboxen kopen interessant is, is dat het eigen volume gereduceerd wordt waardoor u goedkoper uit bent voor transporten waarbij volume een bepalende factor is voor de prijs en de belasting voor het milieu bij de productie van palletboxen.

     3. Welke soorten vouwbare palletbakken heeft Logistiekonline?
     Logistiekonline heeft de drie meest voorkomende afmetingen van opvouwbare palletbakken in het assortiment. Dit zijn vouwbare palletboxen in de afmetingen 800x600 mm, 1200x800 mm en 1200x1000 mm. De twee grote modellen zijn voorzien van sledes als onderstel en de kleinere maat heeft een onderstel van 6 poten wat hem ook nog eens nestbaar maakt.