Betaalmethoden

Betalingen.
Bij Logistiekonline.nl kunt u online bestellingen op maar liefst 4 manieren veilig betalen. Logistiekonline.nl maakt onderdeel uit van de Rotom Groep.

iDEAL
iDEAL is de allernieuwste manier om veilig en gemakkelijk te betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U klikt op de iDEAL-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden direct door uw bank geïnformeerd, zodat uw bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Credit card
Bij Logistiekonline.nl kunt u betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard / Mastercard Securecode en Verified by Visa.

Bank- / giro overschrijving
U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven op bankrekeningnummer NL35INGB0674800745 t.n.v. Rotom Nederland BV onder vermelding van uw bestelnummer, na ontvangst van uw overschrijving wordt uw bestelling direct verzonden.

Betaling op rekening
Rotom geeft u de mogelijkheid om de producten uit de shop op rekening te kopen met een betaaltermijn van 30 dagen. Dit betekent dat u een factuur (mogelijk per e-mail) van Rotom ontvangt om de gekochte producten te betalen. Voor uitlevering van de goederen zal Rotom ter goedkeuring een gegevenscontrole en mogelijk een kredietcontrole uitvoeren. Rotom hanteert een strikt privacybeleid .Wij delen klantinformatie met de kredietcontrole instantie uitsluitend voor uitvoering van de gegevenscontrole en krediet bepaling, niet voor commerciële doeleinden. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling op rekening niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk, de aan te kopen producten, betalen met een van de andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact opnemen met Rotom. Wilt u vanuit het buitenland op de Nederlandse rekening overmaken kan dit ook, met gebruik van ons IBAN nummer, dit is: NL35INGB0674800745 en de BIC/Swift code is INGBNL2A.

Veiligheid
Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Logistiekonline.nl. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst via Mollie (Credit card of Ideal), wordt gebruik gemaakt van een zeer veilige en bewezen techniek; de Secure Socket Layer. Met SSL worden gegevens gecodeerd die via de SSL-verbinding worden verzonden. Zowel Firefox,Chrome, Safari en Internet Explorer ondersteunen SSL