Corona & veiligheid

(0)
Logistiekonline.nl biedt ook Corona gerelateerde veiligheidsartikelen, zoals veiligheidshesjes, -stickers en afzetlinten. Met behulp van deze accessoires kan de anderhalve meter afstand regel goed gehandhaafd worden in uw kantoor of magazijn. Onze borden, afzetmateriaal en stickers herinneren u en uw personel er aan om de door het RIVM voorgestelde richtlijnen aan te houden. Zo willen wij u helpen een veilige werkplek te creëren. ...Lees meer
Filters
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Corona gerelateerde veiligheidsartikelen

De Coronacrisis heeft invloed op ons dagelijkse leven, zowel privé als zakelijk op kantoor of in een magazijn. Hulpmiddelen kunnen helpen om onze voor te bereiden op de zogenaamde "1,5 meter maatschappij", waarbij we anderhalve meter afstand houden van elkaar om zo het virus minder kans te geven zich te verspreiden.

Het assortiment van Logistiek Online omvat producten als borden, afzetmateriaal en stickers om mensen eraan te herinneren de juiste afstand te bewaren en de door het RIVM voorgestelde richtlijnen in acht te nemen. Zo werken we samen aan een veilige werkplek.

Wilt u een grote oplage logistieke producten bestellen? Corona gerelateerde veiligheidsartikelen kopen bij Logistiek Online is binnen een mum van tijd geregeld. U kunt de gewenste spullen direct online bestellen! Bovendien kunt u gerust contact opnemen indien u een offerte wilt.