Legbordstellingen

(5)
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Laatste stuks Aanbieding
Aanbouwstelling 1000x500x2000mm incl. 2 lekbakken - verzinkt
Aanbouwstelling 1000x500x2000mm incl. 2 lekbakken - verzinkt Art#: 54208
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  399,99229,99 278,29 Incl. btw
  Lees meer
  Legbord voor legbordstelling 1000x400x2000mm - verzinkt
  Legbord voor legbordstelling 1000x400x2000mm - verzinkt Art#: 54204
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   15,99 19,35 Incl. btw
   Lees meer
   Legbord voor legbordstelling 1000x500x2000mm - verzinkt
   Legbord voor legbordstelling 1000x500x2000mm - verzinkt Art#: 54205
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    17,99 21,77 Incl. btw
    Lees meer
    Legbordstelling Europerforatie achterwand - Ø 4,5mm
    Legbordstelling Europerforatie achterwand - Ø 4,5mm Art#: 54206
     (lxbxh)
     Draagvermogen:
     114,99 139,14 Incl. btw
     Lees meer
     Laatste stuks Aanbieding
     Metalen legbord stelling 900x450x1800mm - 5 niveau's
     Metalen legbord stelling 900x450x1800mm - 5 niveau's Art#: 54700
      (lxbxh)
      Draagvermogen:
      49,9935,99 43,55 Incl. btw
      Lees meer
      Pagina 1 van 1

      Legbordstellingen online kopen

      Legbordstellingen van Logistiekonline zijn zeer praktisch voor het opbergen van producten, goederen of gereedschap in iedere opslagruimte. Door de snelle montage zijn deze stellingen eenvoudig in elkaar te zetten. De legbordstelling is uitermate geschikt voor verschillende ruimtes. De stellingen zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken in magazijnen, bedrijfspanden, garages en schuren. Wanneer u meerdere stellingen wilt neerzetten, kan dit moeiteloos door een aanbouwstelling toe te voegen aan bestaande stelling.  

      Legbordstellingen en hun toepassing

      U herkent het vast wel. Het magazijn, de garage, de schuur of andere opslaglocatie is vol en er is geen plaats voor een palletstelling. Wat is dan een uitkomst? Wij van Logistiekonline hebben de ideale oplossing: legbordstellingen in ons assortiment. Deze stellingen zijn zeer gemakkelijk te monteren. Er is namelijk geen gereedschap nodig. Daarnaast kennen deze stellingen een zeer lange levensduur. Het is dus ook nog eens de budgetvriendelijke optie. Bovendien is het demonteren van de legbordstelling tevens erg eenvoudig. Zonder gereedschap kunt u de stelling moeiteloos uit elkaar halen en opbergen. Onze legbordstellingen zijn in metalen uitvoeringen verkrijgbaar. Hierdoor zijn deze stellingen extra stevig en veilig. Dus zoekt u nog een oplossing voor uw opslag tekort? Overweeg dan zo’n handige stelling van Logistiekonline.

      Assortiment stellingen

      Logistiekonline beschikt over een ruim assortiment aan legbordstellingen. De stellingen zijn leverbaar in diverse afmetingen en draaglasten. Zo zijn er stellingen die geschikt zijn voor licht of voor zwaar materiaal. Zo’n stelling is ideaal voor bijvoorbeeld uw magazijn, bedrijfspand, archief, garage, schuur of zelfs uw kantoor. De verzinkte stellingen hebben een totaal draagvermogen van 1100 kg. Dit is omgerekend per legbord een draagvermogen van 150 kg. U kunt de legbordstelling eenvoudig uitbreiden met verschillende systeemaccessoires uit ons assortiment. Denk hierbij aan een aanbouwstelling, verdeelgaas voor de achterwand of het toevoegen van meerdere legborden aan de stelling.  

      Eigenschappen legbordstellingen

      De legbordstellingen van Logistiekonline zijn allemaal voorzien van zeer nuttige eigenschappen. Hierdoor heeft u gegarandeerd een stabiele opslag voor al uw spullen. Hieronder een aantal praktische eigenschappen:

      • - 1100 kg totaal draagvermogen
      • - 150 kg draagvermogen per legbord
      • - montage zonder gereedschap
      • - Hoogwaardige inhaakstelling
      • - Gemakkelijk uit te breiden

      Deze eigenschappen kunnen natuurlijk per product enigszins verschillen. Bij het specifieke product staan alle bijbehorende details indien u het zeker wilt weten.

      Stelling uitbreiden is altijd mogelijk

      Ons assortiment is zo ingericht dat u uw legbordstelling altijd kunt uitbreiden. Mist u bepaalde onderdelen of wilt u graag een extra niveau of vak creëren? Voor alle onderdelen en accessoires bent u bij Logistiekonline aan het juiste adres. In ons ruime aanbod vallen onder andere legborden, draagarmen, aanbouw secties, staanders, voorraadbakken, clips, afstandhouders en vakverdeelschotten. Bovendien zijn de legbordstellingen en draagarmstellingen uit ons assortiment ideaal met elkaar te combineren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de legbordstelling onder een verdiepingsvloer te monteren als u die heeft. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Logistiekonline beschikt over een uitgebreid assortiment voor de magazijninrichting van uw bedrijfspand, supply chain, archief, kantoor, schuur of intern transport. Voor de juiste logistieke middelen bent u bij Logistiekonline aan het juiste adres. Wij kunnen nagenoeg alles vanuit voorraad leveren. Laat ons weten wat u wenst en wij zorgen voor een oplossing op maat.