Magazijninrichting

(98)
Magazijninrichtingen en magazijnhulpmiddelen zoals stapelrekken, lekbakken, bandenrekken, aanrijbeveiliging en vrachtbrieven koopt u eenvoudig op logistiekonline.nl. Onze stapelrekken met TÜV certificaat met enkele of dubbele opslagcapaciteit kunnen in magazijnen worden ingezet om bulkgoederen inclusief pallet op te slaan. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Certificering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Magazijninrichting
Stapelrek TÜV 2025x1180x310 mm - dubbel, 50x50 mm raster
Stapelrek TÜV 2025x1180x310 mm - dubbel, 50x50 mm rasterArt#: 50213
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  325,88394,31 Incl. btw
  Lees meer
  Deense kar / bloemenkar lekbak 1260x555x29 mm
  Deense kar / bloemenkar lekbak 1260x555x29 mmArt#: 45026
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   7,238,75 Incl. btw
   Lees meer
   Pagina 5 van 5

   Magazijninrichting kopen voor flexibele opslagcapaciteit

   Een magazijn kunt u op diverse manieren inrichten. Het is de kunst om het magazijn zo in te richten dat u optimaal gebruik maakt van de ruimte en rekening houdt met de veiligheid. Stapelrekken, ook wel manuracks genoemd, voldoen aan deze eisen en zijn eenvoudig op te zetten, hebben relatief veel draagvermogen en kunnen afhankelijk van de gekozen lengte van de buizen in hoogte ingesteld worden. Logistiekonline.nl heeft de perfecte magazijninrichting als het aankomt op transport en opslagmogelijkheden in één! Naast het voorgaande, worden uiteraard ook pallets en rolcontainers gebruikt voor de (tijdelijke) opslag van goederen.

   Uw magazijn veilig en efficiënt inrichten

   Tijdens het inrichten van uw magazijn is het belangrijk dat uw spullen veilig opgeborgen worden. Een bedrijfsongeval zit namelijk in een klein hoekje! Met de lekbakken en retentiecontainers van Logistiekonline zorgt u voor een veilige en milieubewuste opslag van vloeistoffen. Ook kunt u de veiligheid in het magazijn waarborgen door stevige stapelrekken te gebruiken voor de opslag van big bags en pallets. U kunt het mobiele opslagrek snel en eenvoudig afbreken als er minder opslag nodig is voor uw goederen en producten. De buizen en rekken kunt u los van elkaar kopen. Zo kunt u zelf de hoogte en het draagvermogen van de kast bepalen. Voor de kleine verpakkingen hebben wij legbordstellingen vanuit voorraad leverbaar.

   Blogs

   We weten behoorlijk wat over een efficiënte magazijninrichting en die kennis delen we graag met u. Lees daarom onze blogs!

   • Lees hier ons blog over magazijnstellingen en -inrichtingen!
   • Wilt u de ruimte in uw magazijn zo optimaal mogelijk gebruiken? Lees dan ons blog met 5 tips over de juiste magazijninrichting.

   Magazijninrichting artikelen van Logistiekonline

   U kunt bij Logistiekonline veilig en vertrouwd artikelen kopen om het magazijn in te richten. We bieden hoogwaardige kwaliteit en u kunt de producten altijd binnen 14 dagen retourneren. Wanneer u voor 12:00 uur een order plaatst, heeft u de stapelrekken of legbordstellingen de volgende dag al in huis.