Rolcontainers

(146)
Met een rolcontainer wordt het vervoeren en opslaan van goederen een stuk eenvoudiger. Wij leveren diverse soorten rolcontainers, ieder geschikt voor andere werkzaamheden. Zo hebben we de 2-heks rolcontainers voor supermarkten, rolcontainers voor het orderpicken in uw magazijn, anti-diefstal rolcontainers voor diefstalgevoelige producten, isotherm rolcontainers voor horeca en catering & wasserij rolcontainers voor hotels of gezondheidszorg. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Nieuw/Gebruikt
Prijs
Filters
Beste kwaliteit
Zwenkwiel zwaarlast ALU/PU Ø 100 mm - met dubbele kogellager, 250 kg
Zwenkwiel zwaarlast ALU/PU Ø 100 mm - met dubbele kogellager, 250 kgArt#: 48246
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  15,9919,35 Incl. btw
  Lees meer
  Beste kwaliteit
  Bokwiel zwaarlast ALU/PU Ø 100 mm - met dubbele kogellager, 250 kg
  Bokwiel zwaarlast ALU/PU Ø 100 mm - met dubbele kogellager, 250 kgArt#: 48245
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   13,9916,93 Incl. btw
   Lees meer
   Pagina 7 van 7

   Rolcontainers online kopen

   Logistiekonline heeft een aanzienlijk groot aanbod rolcontainers online verkrijgbaar. Dankzij ons gevarieerde assortiment zit er overigens altijd wel een rolcontainer tussen die perfect aansluit bij uw toepassing. Bovendien weten wij als geen ander hoe onmisbaar bepaalde hulpmiddelen zijn in ieder logistiek proces. Goederen vervoeren wordt namelijk een stuk eenvoudiger met de juiste logistieke middelen. Daarom streven wij ernaar om iedere klant te voorzien van de meest geschikte rolcontainers. Vind je het lastig dit zelf te vinden? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

   We merken aan onze klanten dat ze het waarderen dat wij meedenken. Regelmatig ontvangen wij positieve reacties hierover. Dat is ergens ook niet zo vreemd wanneer je bedenkt dat we al meer dan 30 jaar ervaring hebben met het verkopen van de juiste logistieke middelen.

   Dus ben je op zoek naar rolcontainers voor het vervoeren van goederen? Stop dan maar met zoeken. Wij helpen je graag verder op weg!

   2-heks-rolcontainer-2-heks3-heks-rolcontainer-3-heks4-heks-rolcontainer-4-heksanti-diefstal-rolcontainer-antidiefstal

   Allerlei soorten rolcontainers

   Logistiekonline levert diverse soorten rolcontainers. Iedere variant is weer geschikt voor een andere toepassing. In ons assortiment vind je onder andere dit logistieke hulpmiddel in diverse afmetingen en uitvoeringen.

   Zo levert Logistiekonline ook varianten die uitermate geschikt zijn voor orderpicking, anti-diefstal of beveiligde opslag. Het maakt voor ons niet uit in welke sector u werkzaam bent. Logistiekonline zorgt er altijd voor dat je de juiste oplossing in huis haalt!

   Zo hebben wij onder andere de volgende opties:

   • - Rolcontainers 2-heks voor supermarkten
   • - Rolcontainers voor het orderpicken in uw magazijn
   • - Antidiefstal rolcontainers voor diefstalgevoelige producten
   • - Rolcontainers isotherm voor horeca en catering
   • - Wasserij rolcontainers voor hotels of gezondheidszorg

   Wil je graag een compleet assortiment producten bestellen waarbij het logistieke proces geoptimaliseerd kan worden, zoals pallets of magazijnwagens? Ook dan ben je bij Logistiekonline aan het juiste adres. 

   Accessoires voor logistieke middelen

   Ten slotte is het bij Logistiekonline mogelijk om diverse logistieke hulpmiddelen aan te passen naar persoonlijke wens door ze uit te rusten met allerlei accessoires of handige hulpmiddelen.

   Zo zijn de rolcontainers van Logistiekonline verkrijgbaar met insteekhekken of met klemhekken.

   Met de handige accessoires van Logistiekonline maak je de rolcontainers geschikt voor jouw specifieke wensen qua toepassingen. Onder de accessoires vallen onder andere beschermhoezen, isolatiehoezen, legborden en textielbinders. Populaire accessoires voor dit logistieke hulpmiddel zijn wielen. Bij ons vind je daarom een zeer bijzonder uitgebreid aanbod wielen voor rolcontainers die je zelf kunt monteren.

   Bent je wat minder handig of heb je daar geen tijd voor? Dan kun je bij je bestelling aangeven dat je wil dat wij de wielen voor je monteren.

   Logistiekonline biedt diverse wielen aan die per stuk geschikt zijn voor een ander doel. Zo bevat ons assortiment een aantal wielen die uitermate geschikt zijn voor vervoer en opslag waarbij de nadruk ligt op geluidsdemping. Daarnaast zijn er ook wielen in ons aanbod te vinden die juist extra hard zijn. Hierdoor zijn de wielen een stuk goedkoper wat betreft de prijs, maar helaas dus niet geluiddempend. Al met al vind je bij Logistiekonline dus zeker de juiste logistieke middelen die compleet naar wens werken.

   Meer informatie gebruik rolcontainers

   Wil je nog meer te weten komen over rolcontainers en waar je op moet letten bij de aanschaf van een rolcontainer? Dan verwijzen wij je graag naar onze blog "aandachtspunten bij aanschaf rolcontainers"

   Online rolcontainers bestellen

   Als je interesse hebt om rolcontainers of andere ladingdragers te kopen, kunt je deze direct op onze webshop bestellen. Mocht je vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via i[email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.