Kunststof bakken van Logistiekonline

(151)
Kunststof bakken kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline. Kunststof bakken zijn super voor opslag en transport van kleinere producten. Voor magazijnen, werkplaatsen, kantoren en natuurlijk de organisatie thuis. Ons assortiment kunststof bakken bevat o.a. draaistapelbakken, vouwkratten, distributiebakken en Euronorm bakken....Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Certificering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Kunststof bakken van Logistiekonline
Wijdhalsvat 310x250x525 mm - 35L, met schroefdeksel en handgrepen
Wijdhalsvat 310x250x525 mm - 35L, met schroefdeksel en handgrepenArt#: 67038
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  17,5021,18 Incl. btw
  Lees meer
  Wijdhalsvat 390x310x620 mm - 60L, met klemring en handgrepen
  Wijdhalsvat 390x310x620 mm - 60L, met klemring en handgrepenArt#: 67031
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   33,9541,08 Incl. btw
   Lees meer
   Wijdhalsvat 500x385x795 mm - 120L, met klemring
   Wijdhalsvat 500x385x795 mm - 120L, met klemringArt#: 67032
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    49,9560,44 Incl. btw
    Lees meer
    Wijdhalsvat 495x395x960 mm - 150L, met klemring
    Wijdhalsvat 495x395x960 mm - 150L, met klemringArt#: 67033
     (lxbxh)
     Draagvermogen:
     59,9572,54 Incl. btw
     Lees meer
     Wijdhalsvat 590x478x1000 mm - 220L, met klemring
     Wijdhalsvat 590x478x1000 mm - 220L, met klemringArt#: 67034
      (lxbxh)
      Draagvermogen:
      69,9584,64 Incl. btw
      Lees meer
      Opruiming-40%
      Palletbox 1200x800x950 mm - 600L, inklapbaar, gebruikt
      Palletbox 1200x800x950 mm - 600L, inklapbaar, gebruiktArt#: 61280U
       (lxbxh)
       Draagvermogen:
       250,00150,00181,50 Incl. btw
       Lees meer
       Palletbox 1200x1000x1200 mm - 1000L, inklapbaar, gebruikt
       Palletbox 1200x1000x1200 mm - 1000L, inklapbaar, gebruiktArt#: 61095U
        (lxbxh)
        Draagvermogen:
        180,00217,80 Incl. btw
        Lees meer
        Pagina 7 van 7

        Kunststof bakken kopen

        Kunststof bakken worden niet alleen gebruikt bij transport en opslag van allerlei goederen en producten, maar zijn ook praktisch voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het sorteren van artikelen, archivering van documenten of orderverzameling. Een goede kunststof bak is nooit weg bij het vervoeren van goederen. Wij van Logistiekonline begrijpen dat als geen ander. Daarom vindt u in ons aanbod kunststof bakken alleen maar stevige, praktische en degelijke bakken.

        Uitgebreid assortiment kunststof bakken

        Logistiekonline denkt graag mee met de klant en speelt in op de wensen. Daarom heeft Logistiekonline een zeer uitgebreid assortiment kunststof bakken en plastic kratten. Deze bakken zijn uitermate geschikt voor een magazijn, werkplaats, productielijn of kantoor en makkelijk te vervoeren in onze rolcontainers. In ons brede aanbod vindt u altijd wel een geschikte kunststof bak die perfect aansluit bij uw wensen en benodigdheden. Zo leveren wij zowel vaste kunststof palletboxen als inklapbare kunststof palletboxen en bijbehorende accessoires voor industrieel gebruik. Onderstaand een visueel overzicht van de diversiteit aan kunststof bakken in ons overzicht.

        kunststof bakken overzicht

        Euronorm bakken en KLT bakken maatvoering 

        Bakken met een Euronorm formaat zijn efficiënt op te slaan en te vervoeren met europallets, blokpallets en rolcontainers. Een Euroformaat pallet heeft altijd een afmeting van 1200x800 mm en een ISO pallet/ blokpallet een afmeting van 1200x1000 mm. Ons assortiment rolcontainers daarentegen heeft een zeer gevarieerde samenstelling van maten en soorten. Omdat maatvoering in de logistieke en industriële branche doorslaggevend is, lichten we onderstaand de verhoudingen van Euronorm bakken en KLT bakken verder toe.

        Soorten kunststof bakken

        euronorm bakken afmetingen

        Voor opslag en transport van kleiner materiaal of producten heeft Logistiekonline een zeer ruim assortiment. Zo hebben wij distributiekisten, draaistapelbakken, beugelbakken, Euronorm bakken / KLT bakken, opvouwbare kratten, magazijnbakjes en stapelbakken (nestbaar). Bovendien bevat ons brede aanbod tevens allerlei bijbehorende deksels. U vindt vrijwel alle kunststof bakken bij ons in de meest uiteenlopende maten en uitvoeringen, waardoor het vinden van de juiste bak reuze gemakkelijk wordt. Zo kunt u bij Logistiekonline met een paar klikken van de muis eenvoudig selecteren wat u zoekt in een kunststof krat. U kunt bijvoorbeeld de gewenste afmetingen aanklikken, de uitvoering en uiteraard ook het draagvermogen. Hebt u een bepaald budget in gedachten bij het zoeken naar een krat? We bieden kratten aan in verschillende prijscategorieën. Wat voor kunststof bak of palletbox u ook zoekt, bij Logistiekonline slaagt u eenvoudig en snel!

        Voordelen van kunststof bakken

        Twijfelt u nog welke bakken u wilt gaan gebruiken om de goederen te vervoeren? In dat geval zijn er een aantal voordelen van kunststof die het overwegen van kunststof bakken erg interessant maakt. Zo kent het ruime assortiment van Logistiekonline diverse bakken die erg duurzaam zijn. Met deze kunststof bakken bespaart u dus geld op de lange termijn. Onze bakken kunnen dus wel tegen een stootje. Maar er is meer! Onze kunststof bakken kennen een groot draagvermogen, wat één van de belangrijkste product eigenschappen is in het gebruik van een bak. Verder voldoen alle kunststof bakken die Logistiekonline in het assortiment heeft staan geheel aan de Europese normen. Bij Logistiekonline bent u altijd aan het juiste adres voor degelijke, duurzame en praktische kunststof bakken.

        Blogs over kunststof bakken

        Kunststof bakken zijn enorm divers. We delen graag onze kennis over kunststof bakken en de manier waarop ze het beste ingezet kunnen worden. Meer te weten komen over kunststof bakken is dus heel eenvoudig, lees hier ons blog over alle soorten en maten kunststof bakken en hun toepassingen! Benieuwd naar de soorten kunststof waarvan deze bakken gemaakt worden? Lees hier ons blog over de verschillende soorten kunststof die worden gebruikt.

        Online kunststof bakken bestellen

        Als u interesse heeft om kunststof bakken of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.

        FAQ

        1. Welke soorten kunststof bakken zijn er?
        Er zijn veel verschillende soorten bakken. Je hebt verschillende groottes, materialen en ga zo maar door. Logistiekonline maakt in haar assortiment onderscheid in de volgende categorieën:

        • Euronorm bakken / KLT
        • Distributiebakken
        • Palletboxen
        • Vouwbare palletboxen
        • Inklapbare palletboxen
        • Vouwkratten
        • Fruitkratten & Agri kratten
        • Magazijnbakjes
        • Nestbare draaistapelbakken
        • Isotherm bakken
        • Vaten / Tonnen

        2. Wat zijn Euronorm bakken?
        Euronorm bakken zijn bakken van kunststof die stapelbaar zijn. Deze bakken hebben een bepaald formaat die gestandaardiseerd is op het formaat van een pallet. In de logistiek noemen wij dit collomodulair. Euronorm bakken zijn ideaal voor het transporteren of opslaan van goederen.

        3. Zijn er ook kunststof bakken bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie?
        Bij Logistiekonline hebben wij ook bakken in ons assortiment die geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie. Bovenaan de categoriepagina kun je heel gemakkelijk bij de filter ‘certificering’ kiezen voor ‘HACCP’. Deze certificering staat voor Hazard analysis and critical control points en geeft aan dat bepaalde producten van kunststof geen schadelijke stoffen bevat, zodat er veilig voedingsmiddelen in kunnen worden vervoerd. Daarnaast geven wij al onze producten een blauw label met ‘voor voedingsindustrie’ wanneer het product een HACCP keurmerk heeft.

        4. Wat betekent een ‘type 1’ en een ‘type 2’ kunststof bak?
        Bij Logistiekonline werken we met 2 verschillende type kunststof bakken. Deksels die behoren tot type 1 kunststof deksel passen dus alleen maar op een type 1 kunststof bak. Dit geldt ook voor type 2 deksel en type 2 kunststof bak. De kunststof bakken zijn dus alleen maar geschikt die bij elkaar horen. Zo kun je altijd een deksel vinden die op de kunststof bak past.