Kledingrekken op wielen

(2)
Kledingrekken op wielen kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline.nl. Wij bieden nestbare kledingrekken op wielen aan omdat deze in elkaar geschoven kunnen worden en zo extra compact op te bergen zijn. Zo bent u flexibel in de gekozen opstelling....Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Kledingrekken op wielen
Kledingrek nestbaar h-frame - 1220x530x1830 mm
Kledingrek nestbaar h-frame - 1220x530x1830 mmArt#: 40173
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  199,00240,79 Incl. btw
  Lees meer
  Kledingrek nestbaar z-frame - 1300x650x1820 mm
  Kledingrek nestbaar z-frame - 1300x650x1820 mmArt#: 40174
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   225,00272,25 Incl. btw
   Lees meer
   Pagina 1 van 1

   Kledingrekken op wielen kopen

   Kledingrekken op wielen zorgen voor flexibiliteit in de omgang en zijn handig inzetbaar op het moment en de plek van uw keuze. Of dat nu een groot evenement is, of een kleinere setting, onze multi-inzetbare kledingrekken komen direct tot hun recht. De kledingrekken zijn van metaal en zeer stevig uitgevoerd. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ze tot 240 kg kunnen dragen. Een erg stevig kledingrek dus dat ook nog eens tegen een stootje kan. Het feit dat ze daarnaast nestbaar zijn is heel handig wanneer u meerdere kledingrekken compact wilt opbergen. Het frame is namelijk zo ontworpen dat de kledingrekken in elkaar gereden kunnen worden.

   Kledingrekken als opbergrek

   Kledingrekken worden met name in de horeca vaak ingezet als kapstok. Echter komen onze kledingrekken uiteraard ook op kantoor of thuis uitstekend tot hun recht. Natuurlijk kunnen ook andere kledingstukken dan een jas opgehangen en opgeborgen worden. Het is een goede oplossing wanneer u weinig kastruimte beschikbaar heeft of uw kledingstuk graag extra snel bij de hand heeft én op de juiste locatie. Het feit dat onze kledingrekken op wielen staan, maakt het extra makkelijk om 'm even aan de kant te rijden om er bij te kunnen met schoonmaken. De middenstang waarmee de verschillende rekken in ons assortiment zijn uitgerust is in hoogte verstelbaar waardoor ook langere kledingstukken de ruimte hebben om vrij te hangen.

   Stevig kledingrek als transportmiddel

   Het feit dat onze kledingrekken op wielen staan maakt het ook extra gemakkelijk om in de retailbusiness bijvoorbeeld een nieuwe kledinglijn van distributiecentrum naar winkel te vervoeren. Daarnaast is bij een verrijdbaar kledingrek een aangepaste winkelindeling natuurlijk zo gemaakt. Erg handig wanneer een nieuwe collectie binnenkomt. De rubberen wielen waarmee onze kledingrekken zijn uitgerust laten geen krassen of strepen achter en zijn vrijwel geruisloos. Erg prettig wanneer de rekken vaak voor distributie worden ingezet.

   Online kledingrekken op wielen bestellen

   Als u interesse hebt om kledingrekken of andere ladingdragers van Logistiekonline te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.