Kiepcontainers met kantelmechanisme

(0)
Kiepcontainers kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline.nl. De kiepcontainers bestaan uit een inhoud van 500L tot 1250L en zijn voorzien van een kantelmechanisme. Zoekt u een oplossing om zwaardere materialen op een veilige manier te scheiden, op te slaan en te verwerken? Neem dan een metalen kiepcontainer met groot volume. ...Lees meer
Filters
Alle Kiepcontainers met kantelmechanisme
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Kiepcontainers kopen voor uw werkplek

In Nederland zijn we steeds bewuster bezig met afval scheiden en het op een juiste manier weggooien ervan. Op die manier dragen we ons steentje bij aan een duurzame samenleving. Voor huishoudens is het relatief makkelijk geregeld via de gemeente, maar bedrijven moeten hier zelf achteraan gaan. Voor al het bedrijfsafval dat er geproduceerd wordt zijn dan ook kiepcontainers nodig. Soms wel meerdere containers door de hoeveelheid of vanwege de verschillende afvalsoorten. Als bedrijf ben je immers verplicht om bepaalde soorten afval van elkaar te scheiden. Op de vergunning van de gemeente staat aangegeven om welke afvalstoffen het gaat en waar jouw onderneming zich aan moet houden.

Kiepcontainers van Logistiekonline

Onze kiepcontainers zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten en beschikbare inhoud in liters er altijd een match is. De eerste container heeft een inhoud van 500L en kan 1300 kg aan lading dragen. De grootste heeft een inhoud van 1250L en kan 1800 kg aan lading dragen. Het verplaatsen van deze containers gebeurt per heftruck. Het kantelen gebeurt d.m.v. een hendel.

Bedrijfsafvalcontainers kopen bij Logistiekonline

Dus heeft nieuwe kiepcontainers nodig zodat uw bedrijf ook op de juiste wijze het afval kan scheiden? Of zijn uw huidige containers simpelweg aan vervanging toe? Zoek dan niet verder: bij Logistiekonline vindt u alles wat u nodig heeft. Scroll daarom omhoog en voeg de gewenste container toe aan uw winkelwagen. Vervolgens kunt u de bestelling plaatsen.

Online kiepcontainers bestellen

Als u interesse heeft om kiepcontainers of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.