Stapelbakken van staal

(2)
Stapelbakken van staal kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline.nl. Metalen stapelbakken kunt u stapelen, in elkaar schuiven en ophangen aan hijsogen. Wanneer gestapeld blijft de inhoud van de stapelbakken van staal  bereikbaar door een klapraam aan de voorzijde. De stapelbakken zijn robuust en verkrijgbaar met diverse wandhoogtes. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Stapelbak staal 1200x800x750 mm - gelakt, 4 poten
Stapelbak staal 1200x800x750 mm - gelakt, 4 potenArt#: 78650
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  310,57375,79 Incl. btw
  Lees meer
  Opruiming-33%
  Stapelbak staal 1200x800x750 mm - thermisch verzinkt, 4 poten
  Stapelbak staal 1200x800x750 mm - thermisch verzinkt, 4 potenArt#: 78651
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   402,57268,94325,42 Incl. btw
   Lees meer
   Pagina 1 van 1

   Stapelbakken van staal kopen voor transport en opslag

   Besparen op opslagkosten en duurzaamheid, hoe doet men dat? Steeds meer bedrijven zijn bezig met besparingen in opslag en duurzaamheid waardoor de rentabiliteit van bedrijven verbeterd. Daarom bouwen steeds meer bedrijven in de hoogte in magazijnen en niet altijd met vaste stellingen om toch flexibel te kunnen zijn. Dat betekent dat uw productie, opslag en transport aangepast moeten worden. Diverse soorten goederen kunnen gestapeld worden. Bij Logistiek Online vindt u een uitgebreid assortiment metalen stapelbakken in verschillende afmetingen, materialen en uitvoeringen. Metalen stapelbakken zijn zodanig gefabriceerd dat ze op elkaar gestapeld kunnen worden of in elkaar passen en aan hijsogen kunnen worden gehangen om verticaal op te tillen. Ons productassortiment wordt steeds breder en biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen in de martk, van productie en opslag tot levering en presentatie van uw goederen maar ook als contragewicht voor vlaggenmasten bijvoorbeeld.

   Waarom stapelbakken van staal?

   Metalen stapelbakken oftewel stapelbakken van staal zijn robuust gebouwd, maar doordacht. Een intelligent concept en logistiek gezien in perfectie – misschien denkt u hier niet meteen aan als u naar de producten kijkt, maar hier hebben we wel mee van doen. Er kunnen bijvoorbeeld metalen stapelbakken op elkaar gestapeld worden waarbij de producten in deze bakken door een klapraam nog steeds toegankelijk zijn. Logistiek online heeft uitvoeringen verkrijgbaar in verschillende hoogtes voor hetzelfde grondoppervlak. Onze metalen stapelbakken met verschillende wandhoogtes zijn in op elkaar afgestemde oppervlakken te gebruiken voor draagvermogens van 500 – 2000 kg. Bij dit alles geldt natuurlijk dat de inrijhoogtes zijn aangepast aan de gebruikelijke hijs- en transportmiddelen.

   Uw gebruiksdoel bepaalt de technische uitvoering van uw metalen stapelbak.

   Gaat u er klein materiaal in opslaan? De lagere stapelbakken van staal of met een kleinere grondafmeting zijn dan wellicht het best geschikt voor u. Onze metalen stapelbakken hebben dichte wanden maar kunnen ook met een klapraam uitgerust zijn. De toepassing of beladen stapelbakken gestapeld zijn en de producten erin toegankelijk moeten zijn of niet bepaald welk type wand of afmeting u dient te nemen. Wilt u toegang hebben tot opgeslagen goederen als de metalen stapelbakken op elkaar staan? Een model met klapraam in een van de zijwanden komt dan in beeld. U slaat buizen, dragers of ander langgoed op? Een open stapelframe is ideaal want een heftruck kan ze dan veilig transporteren van A naar B.

   Hiermee vertrouwen wij erop u vooraf goed geïnformeerd te hebben. Kies uit ons assortiment de voor uw bedrijf optimale oplossing. Bent u geïnteresseerd in de stapelbakken van plaatstaal op Logistiekonline.nl of heeft u behoefte aan meer informatie over de bakken of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op voor advies, meer informatie of een offerte.