Palletranden van Logistiekonline

(53)
Palletranden kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline. Palletranden zijn een perfecte oplossing voor extra bescherming tijdens transport. Zet de palletrand eenvoudig op een bijpassende pallet en u beschikt direct over een stevige box. Onze zijn palletranden stapelbaar én inklapbaar voor ruimtebesparing tijdens retourtransport of opslag. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Certificering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Palletranden van Logistiekonline
Vakverdeler palletrand 1200x1000x200 mm - 2 vakken korte zijde
Vakverdeler palletrand 1200x1000x200 mm - 2 vakken korte zijdeArt#: 30121
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  9,1111,02 Incl. btw
  Lees meer
  Vakverdeler palletrand 1200x200 mm - 2 vakken lange zijde
  Vakverdeler palletrand 1200x200 mm - 2 vakken lange zijdeArt#: 30120
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   9,4511,43 Incl. btw
   Lees meer
   Vakverdeler palletrand 1200x1000x200 mm - 4 vakken
   Vakverdeler palletrand 1200x1000x200 mm - 4 vakkenArt#: 30122
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    17,0020,57 Incl. btw
    Lees meer
    Vakverdeler palletrand 1200x1000x200 mm - 6 vakken
    Vakverdeler palletrand 1200x1000x200 mm - 6 vakkenArt#: 30123
     (lxbxh)
     Draagvermogen:
     25,2830,59 Incl. btw
     Lees meer
     Vakverdeler palletrand 1200x1000x200 mm - 8 vakken
     Vakverdeler palletrand 1200x1000x200 mm - 8 vakkenArt#: 30124
      (lxbxh)
      Draagvermogen:
      33,5640,61 Incl. btw
      Lees meer
      Pagina 3 van 3

      Palletranden kopen voor transport en opslag

      Palletranden zorgen ervoor dat uw goederen en producten tijdens transport naar opslagcentra en groothandels veilig worden verpakt. Wanneer de goederen niet goed worden beschermd, kunnen deze beschadigen of zorgen voor onveilige situaties. Bescherm uw goederen daarom in een stevige box gemaakt van pallets. Palletranden kunt u namelijk eenvoudig omtoveren tot een kist voor het bewaren en vervoeren van uw producten.

      Palletranden nieuw en gebruikt

      Bij Logistiekonline kunt u zowel nieuwe als gebruikte palletranden kopen. Ook bieden wij nieuwe pallets die naadloos passen bij deze palletranden.  Ze zijn leverbaar in diverse afmetingen en materialen. Zo kent ons assortiment palletranden gemaakt van hout, kunststof of metaal. Metalen palletranden worden ook wel opzetranden genoemd. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om kunststof bakken te gebruiken om uw goederen te vervoeren. Bovendien kunt u bij Logistiekonline inklapbare opzetwanden en kunststof palletboxen kopen. Er is voor ieder bedrijf wel een passend logistiek middel bij ons! Zo kunt u tevens uw producten nog beter tegen vuil en stof beschermen tijdens transport als u een deksel heeft gemaakt van spaanplaat, multiplex of kunststof. Daarnaast is het een optie en een verdeling te maken in een grote transportkist door middel van de randen van pallets. Hierdoor blijven uw goederen duidelijk van elkaar gescheiden. Onderstaand een overzicht van de verschillende palletranden van Logistiekonline. Bekijk ons assortiment pallets en kies daar een pallet met dezelfde afmetingen uit voor een perfecte fit. Liever een duurzamer en goedkoper alternatief? Bekijk dan onze gebruikte pallets.

      palletranden overzicht

      Palletkist dankzij palletranden en deksels

      Bij Logistiekonline kunt u terecht voor pallet opzetranden in verschillende soorten en maten. Onze meest voorkomende afmetingen zijn opzetranden van 800x600 mm, 1200x800 mm en 1200x1000 mm. Door de palletranden met schroeven te bevestigen aan de uiteinden van andere opzetstukken, kunt u eenvoudig een stevige kist maken. Voor een grotere kist gebruikt u simpelweg meer palletranden die u vervolgens aan elkaar bevestigd. Doordat de palletranden inklapbaar zijn, wordt er veel ruimte bespaard in het magazijn. Omdat Logistiekonline verschillende soorten palletranden heeft, kunt u probleemloos de juiste box van pallets aanschaffen voor het product dat u wilt vervoeren. De palletboxen zijn opgebouwd uit randen van pallets en stevig bevestigd door middel van opzetstukken.

      Ons assortiment pallets komt qua maat uiteraard overeen met de maten van de palletranden:

      • Display pallets (800x600 mm)
      • Europallets en euroformaat pallets (1200x800 mm)
      • Blokpallets (1200x1000 mm)

      De boxen van pallets zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit bij Logistiekonline. Zo voldoen alle palletranden aan de ISPM-15 richtlijn. Dit is een vereiste bij het exporteren buiten Europa. Het is tevens mogelijk dat u Logistiekonline inschakelt als totaalleverancier. In dat geval kunnen wij uw logistiek proces optimaliseren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons assortiment pallets en magazijnwagens. Naast de uitstekende kwaliteit van de palletkisten kunt u bij Logistiekonline ook rekenen op persoonlijk advies over de mogelijkheden.

      Assortiment Logistiekonline

      Het gevarieerde assortiment van Logistiekonline zorgt ervoor dat er altijd wel een palletkist voor u te vinden is. De kisten zijn voorzien van hout dat een uitstekende kwaliteit heeft. Bovendien zorgen de palletranden ervoor dat uw spullen altijd veilig opgeborgen zijn. Door de stevige bevestigingen zal de kist namelijk uitstekend tegen een stootje kunnen. Bovendien zijn de meeste kisten van Logistiekonline inklapbaar. Hierdoor kunt u behoorlijk wat ruimte besparen. Hierdoor kunt u de kisten altijd netjes opruimen zonder dat u er last van heeft. Bovendien kunt u deze boxen moeiteloos hergebruiken. Dus wacht niet langer. Probeer het zelf!

      Online palletranden bestellen

      Als u interesse heeft om palletranden of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.

      FAQ

      1. Wat zijn palletranden?
      Palletranden zijn randen die op de pallet geplaatst kunnen worden en binnen een paar handelingen de pallet kunnen veranderen in een palletbox. Goederen zijn daardoor tijdens transport of opslag beter beschermd. De goederen worden niet alleen beter beschermd, maar door palletranden te gebruiken worden ook onveilige situaties voorkomen. Om de palletkist compleet af te sluiten kan er ook nog een deksel op de hoogste palletrand worden geplaatst.

      2. Welke palletranden zijn er?
      Ook in het assortiment van palletranden heeft Logistiekonline meerdere formaten. Zo hebben we voor elke standaard pallet een palletrand beschikbaar. Daarnaast hebben wij palletranden in hout en kunststof, maar ook in metaal.

      3. Kun je palletranden stapelen?
      Palletranden kunnen gestapeld worden. Er kan gekozen worden om één palletrand te plaatsen op een pallet, zodat je alleen de goederen of producten beschermd. Maar er kan ook gekozen worden om een palletkist te maken. Hierbij plaats je meerdere palletranden op elkaar, totdat het een houten palletkist wordt. Wij raden aan om niet meer dan 6 of 7 palletranden op elkaar te stapelen in verband met de hoogte van de palletrand.

      4. Zijn de palletranden inklapbaar?
      De houten en kunststof palletranden in het assortiment van Logistiekonline zijn inklapbaar en zelfs ook sommige metalen palletranden. Deze worden ook wel opzetranden genoemd. Onze houten en kunststof palletranden zijn verkrijgbaar met 4 of 6 scharnieren, zodat deze randen ook nog eens makkelijk op te bergen zijn.