Pallets kopen van Logistiekonline

(100)
Pallets kopen doet u eenvoudig op Logistiekonline. Ons uitgebreide assortiment pallets biedt altijd een oplossing. Onze pallets zijn verkrijgbaar in diverse materialen, afmetingen en uitvoeringen en zijn van hoge kwaliteit. Pallets van Logistiekonline voldoen aan alle conforme richtlijnen zodat u zonder zorgen uw ladingen kunt vervoeren. ...Lees meer
Filters
Afmeting
Uitvoering
Certificering
Draagvermogen
Materiaal
Staat
Prijs
Filters
Alle Pallets kopen van Logistiekonline
Pallet 1200x1000x160 mm - gesloten dek, 1500 kg
Pallet 1200x1000x160 mm - gesloten dek, 1500 kgArt#: 21576
  (lxbxh)
  Draagvermogen:
  88,25106,78 Incl. btw
  Lees meer
  Pallet 1200x1000x160 mm - kunststof, open dek, 3500 kg
  Pallet 1200x1000x160 mm - kunststof, open dek, 3500 kgArt#: 28881
   (lxbxh)
   Draagvermogen:
   52,5063,53 Incl. btw
   Lees meer
   Opruiming-9%
   Pallet 1200x1000x160 mm - PP kunststof, open dek, 2500 kg
   Pallet 1200x1000x160 mm - PP kunststof, open dek, 2500 kgArt#: 28121
    (lxbxh)
    Draagvermogen:
    82,0075,0090,75 Incl. btw
    Lees meer
    Opruiming-7%
    Pallet 1200x1200x165 mm - PP kunststof, gesloten dek, 2500 kg
    Pallet 1200x1200x165 mm - PP kunststof, gesloten dek, 2500 kgArt#: 28133
     (lxbxh)
     Draagvermogen:
     102,2594,75114,65 Incl. btw
     Lees meer
     Pagina 5 van 5

     Pallets kopen voor transport en opslag

     Pallets zijn uiteraard onmisbaar bij opslag en transport van goederen. Bij Logistiekonline vindt u daarom de juiste ladingdrager voor allerlei typen goederen. Wij hebben een breed assortiment waardoor er altijd wel een geschikte pallet voor u tussen zit. U kunt kiezen uit pallets in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u een keuze maken uit de diverse materialen, afmetingen en draagvermogen van de pallets. Bij Logistiekonline kunt u kiezen uit houten pallets, kunststof pallets of houtvezel pallets. Veel van onze pallets zijn direct uit voorraad leverbaar. Bovendien voldoen alle nieuwe pallets aan de laatste kwaliteitseisen en richtlijnen. Bij Logistiekonline bent u daardoor altijd verzekerd van een pallet van hoogwaardige kwaliteit. Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment. Er zit gegarandeerd een pallet tussen dat geschikt is voor uw supply chain. Een overzicht van onze soorten en categorieën pallets:

     • Europallets (1200x800 mm)
     • Blokpallets (1200x1000 mm)
     • Display pallets (800x600 mm / 600x400 mm)
     • Houten pallets
     • Kunststof pallets
     • Houtvezel pallets
     • Eenmalige pallets
     • Chemiepallets
     • Houtvezel pallets
     • Gebruikte pallets

     pallets hout kunststof houtvezelPallet soorten bestellen

     Pallets bestellen is over het algemeen nodig om te gebruiken als transporteenheid. Dat wil zeggen dat we pallets bestellen om deze in te kunnen zetten voor het vervoeren van goederen. Afhankelijk van de goederen die u moet vervoeren, kunt u bij ons de geschikte pallets bestellen. U dient hierbij te letten op verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, de afmetingen en uiteraard het draagvermogen. Dit zijn allemaal zaken die van belang zijn bij het selecteren van de juiste pallets.

     Eenvoudig pallets bestellen online

     Gelukkig hebben wij bij Logistiekonline altijd wel een geschikte pallet voor u en maken we pallets bestellen daardoor makkelijker. Dankzij de handige filters kunt u het brede assortiment verkleinen tot de opties die voor u praktisch en nuttig zijn. Zo is het bij ons mogelijk om pallets te filteren op hun draagvermogen, materiaal of op de afmetingen. Zo weet u zeker dat u de juiste pallet uitkiest voordat u deze bestelt. Mochten er na het filteren van de pallets nog vragen over blijven dan staat onze verkoopafdeling voor u klaar om u verder te helpen zodat u online pallets bestellen alsnog makkelijk gaat vinden. Ons motto is: "Wat voor soort pallet u ook zoekt, bij Logistiekonline slaagt u altijd!"

     Collomodulair systeem voor pallets

     Standaard palletformaten zijn collomodulair. Dat houdt in dat alle andere producten en verpakkingen die ook volgens het collomodulair systeem zijn gemaakt optimaal gebruik maken van de ruimte als ze samen worden gebruikt. Er zijn twee veelgebruikte collomodulaire palletformaten: de europallet van 1200x800 mm en de blokpallet / ISO pallet van 1200x1000 mm. Alle maten die u ziet in de afbeelding hieronder refereren aan de maten van deze twee pallet soorten en combineren daar dus optimaal mee. Zo maakt u optimaal gebruik van uw palletplaats tijdens opslag en transport.

     pallet formaat europallet

     Pallets online kopen

     U kunt gemakkelijk pallets kopen van hout, zoals Europallets, eenmalige pallets, of chemiepallets online bij ons kopen, maar ook kunststof pallets. Bij Logistiekonline kan pallets kopen in allerlei diverse soorten en maten. Hieronder vallen pallets gemaakt van kunststof, hout of houtvezel. Daarnaast bent u bij Logistiekonline ook aan het juiste adres voor alle bijbehorende accessoires. Alles wat met pallets kopen te maken heeft, vindt u eenvoudig via onze webshop. Of het nu gaat om palletranden of palletkooien, stapelhoekjes of deksels. U vindt het allemaal op Logistiekonline. Nieuwe pallets kopen kan bij ons tegen scherpe prijzen. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste pallet te selecteren en eventuele accessoires. Bekijk hiervoor ons totaalaanbod online. Als u interesse heeft om pallets of andere ladingdragers te kopen, kunt u deze direct op onze webshop bestellen. Mocht u vragen hebben of een grotere hoeveelheid willen kopen, neem dan contact op via [email protected] of via +31 499 491034 voor een offerte.

     Blogs over pallets

     Meer te weten komen over onze pallets en hun toepassingen? Lees dan één van onze blogs!

     FAQ

     1. Wat zijn de afmetingen van een pallet?
     Bij Logistiekonline hebben we een ruim assortiment pallets. Naast de verschillende afmetingen heb je ook de keuze uit materialen zoals hout, kunststof of houtvezel. Wanneer je liever geen nieuwe pallet wilt kopen kun je ook nog kiezen voor een gebruikte variant. De bekendste afmeting, en dus ook de bekendste pallet, is de Europallet. Deze heeft een afmeting van 1200x800mm. Lees voor meer informatie onze blog over de afmetingen en het gewicht van de Europallet. 

     2. Welke palletsoorten zijn er?
     Er zijn heel veel soorten pallets. Naast het materiaal hebben we bij Logistiekonline ook verschillende maten. Zo hebben we voor elke logistieke uitdaging de juiste pallet of kan de gewenste pallet geproduceerd worden.

     3. Wat betekent collomodulair?
     Standaard palletformaten zijn collomodulair. Dat betekent dat andere producten, bijvoorbeeld onze euronormbakken precies op de pallet passen zodat de ruimte optimaal wordt benut. De collomodulaire maat voor europallets is 1200x800mm en voor blokpallets 1200x1000mm.

     4. Wat betekent statisch, dynamisch en racking draagvermogen?
     In de logistiek kennen we 3 soorten draagvermogens. Het statisch draagvermogen, dat betekent het draagvermogen van de ladingdrager wanneer deze statisch is en dus niet beweegt. Het dynamische draagvermogen, dit betekent het maximale draagvermogen wanneer de pallet in beweging is. En als laatst het racking draagvermogen, dit betekent het maximale draagvermogen als de pallet in een stelling ligt.

     5. Wat betekent ISPM-15?
     De ISPM-15 richtlijn is een behandelingsmethode waarmee onder andere de europallets worden behandeld, zodat er geen schadelijke organismen meer in hout aanwezig zijn. De pallet krijgt dan de opdruk op de pallet, zodat iedereen kan zien dat de pallet gecertificeerd is voor ISPM-15. IPPC en ISPM15 zijn verschillende termen die door elkaar heen gebruikt worden omdat deze in essentie hetzelfde betekenen.